1. Ilmu Kunci Emas Kekayaan Agung

2. Transformasi Zon Kerezekian Agung
3. Pelarisan Agung Jaluran Emas 4. Ibu Duit Asma'
5. Rahsia Mengaktifkan Kuasa Minda Kekayaan Menarik Jutaan Ringgit Dalam Kehidupan 6. Rahsia Kuasa Minda+Meditasi Kecantikan Untuk Meningkatkan Daya Tarikan Luarbiasa
7. Meditasi Jutawan Anugerah Agung 8. Rahsia Kaedah Kuasa Minda Memperolehi Hujan Rezeki Anugerah Agung
9. Sirrul Haq Anugerah Agung (Juz Diri) 10. Quantum Minda Jutawan
11. Rawatan Ghaib Meraih Kesuksesan & Kekayaan 12. Rahsia Pengaktifan Kuasa Minda Untuk Memiliki Perniagaan Sendiri
13. Ilmu Hizib Bil Fulus Anugerah Agung 14. Perancangan Hebat Untuk Meraih Kekayaan & Kesuksesan Anugerah Agung
15. Bioenergi Kekayaan Anugerah Agung 16. Bio Magnetic Money
17. Rahsia Materialisasi Anugerah Agung 18. Rahsia Menjadikan Diri Anda Magnet Kekayaan & Kerezekian
19. Rahsia Pembersihan Medan Aura 20. Self Hypnosis Empowerment
21. Visualisasi Kreatif 22. Method Membangkitkan Tenaga Dalam Kekayaan,Pengaktifan Pusat Tenaga,Strategi Meningkatkan Tenaga Emosi/Mempertingkat Sikap Positif Ke Arah Kekayaan Dan Kesuksesan
23. Telepati Bisnes Dilengkapi Dengan Brainwave+Kuasa Minda 24. Rahsia Menjemput Daya Tuah Hidup Dalam Kehidupan Anda
25. Laporan Ringkas Tarikh Lahir-Rm10 26. Law Of Attraction ( Hukum Daya Tarikan )
27. Anugerah Agung Brainwave Law Of Attraction 28. Dvd Video Visualisasi Pengaktif Aura Kekayaan&Kesuksesan
29. Pembersihan Serta Pengaktifan Pusat Tenaga Tubuh 30. Ilmu Magnetisme Peribadi Untuk Menarik Kekayaan,Kesuksesan Dan Pesona Diri
31. Program Rizquhul Ghoib Al-Wahhab Anugerah Agung 32. Ilmu Jaluran Ghaib Kerezekian
33. Ilmu Pengaktif Aura Kekayaan + Kaedah Mengakses Energi Kekayaan 34. Anugerah Agung Mind-Sync Money Magnet(Brainwave Technology)
35. Kad Transformasi Zon Kekayaan Agung(Eksplorasi Kekayaan) 36. Rahsia Ilmu Memanggil Ikan Versi Anugerah Agung

ILMU-ILMU KEKAYAAN & KESUKSESAN ANUGERAH AGUNG

(Pertama Seumpamanya dan satu-satunya di Malaysia )

  MEMPERSEMBAHKAN KEPADA ANDA

  PROGRAM KEILMUAN TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG

ANUGERAH AGUNG

1. ILMU KUNCI EMAS KEKAYAAN AGUNG

Merupakan Kunci Kekayaan Pembuka Khazanah langit dan bumi,daya energinya menembus dimensi ghaib kerezekian,sangat berguna dalam mendatangkan kekayaan,kemakmuran,kejayaan,kesuksesan dan keberhasilan.Mampu mendatangkan keberuntungan hidup(tuah)yang tiada habisnya,melancarkan jalannya rezeki agar deras mengalir dari segala penjuru,mempercepat segala cita-cita kehidupan untuk mencapai kemuliaan hidup yang sejati(karier,Bisnes,Usaha,ekonomi,Pangkat,Jabatan,Harta,Tahta sebagainya),

Mengandungi daya kekuatan kerezekian pamungkas yang sangat ampuh untuk mewujudkan segala hajat dan keinginan agar menjadi kenyataan,mampu mengubah kegagalan menjadi kesuksesan dan keberhasilan,mengangkat derajat kehidupan ke tempat yang tinggi dan terhormat,sangat sesuai bagi anda yang selama ini sudah kemana-mana mencari solusi tapi belum membuahkan hasil,melalui Ilmu Kunci Emas Kekayaan Agung Terdahsyat ini segala permasalahan hidup anda boleh diselesaikan dengan cepat dan tepat.

Sudah dibuktikan oleh ribuan orang yang mengikuti program ini,ada yang memanfaatkannya untuk kesuksesan dalam pelbagai bidang seperti main saham Forex,salah satu contoh dibuktikan oleh Encik Syam asal Sabah mendapat RM25,000 dalam masa yang singkat dll

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM150

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah, Manual Lengkap Berwarna Ilmu Kunci Emas Kekayaan Agung Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

2•  TRANSFORMASI ZON KEREZEKIAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

Program Kursus Zon Kerezekian Agung yang diinformasikan dalam halaman website ini tidak ada hubungan sama sekali dengan istilah ilmu wang balik, penggandaan wang, wang di bawah sejadah, ilmu penarik rezeki anak cucu, MLM, online internet, dan sejenisnya. Program kursus transformasi zon kerezekian tidak lain adalah suatu method ikhtiar khusus yang dilakukan untuk dapat mengaktifkan special energi ( Spiritual Power of Bussiness Character Building ) hingga dapat membuka pintu-pintu rahmat Allah khusus yang ditujukan untuk meningkatkan taraf kemakmuran, kerezekian, keberuntungan, karier dan lain sebagainya.

Peminat Kursus Transformasi Zon Kerezekian Agung akan dibimbing mengenai:

 • Cara melakukan transformasi batin untuk membuka pintu rezeki dan keberuntungan dari berbagai penjuru arah mata angin melalui jalan usaha / bisnes halal / karier yang sedang dijalankan.

 • Akan diijazahkan Ilmu Money Magnet ( Inti Wang Kerezekian )versi ilmu hakikat yang berguna untuk memproses penyimpanan wang ( di mana saja ) sehingga wang simpanan akan menjadi berkah dan dapat menjadi sumber magnet wang luarbiasa bagi pemiliknya. Secara alami magnet wang akan menarik rezeki (wang) melalui jalan usaha halal / karier yang sedang dijalankan.

 • Cara melakukan transformasi batin untuk mengatasi saingan bisnes, santet bisnes, ataupun serangan dari orang-orang yang iri-dengki terhadap usaha / bisnes / karier yang sedang dijalankan.

 • Cara melakukan transformasi batin untuk berhubungan dan menyatukan antara hajat sang hamba ( do`a ) dan Kehendak Tuhan ( irodah Allah ) sehingga apa yang diinginkan si hamba adalah sesuatu yang sudah diredhai oleh Allah, dan apa yang dikehendaki Allah adalah sesuatu yang memang diinginkan si hamba sehingga terjadi keselarasan antara irodah Allah dan do`a sang hamba.

 • Cara mengakses energi untuk mengalirkan keberkahan hidup dalam setiap niat dan perbuatan sehingga mendapatkan ketenangan hidup dan menerima berbagai kebaikan-kebaikan dunia seumur hidup.

YURAN KURSUS TRANSFORMASI ZON MAGNET KEREZEKIAN AGUNG: RM1000

Siapapun anda yang mahu bekerja secara halal dapat mengikuti program kursus ini baik secara langsung mahupun jarak jauh.

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Transformasi Zon Magnet Kerezekian Agung Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

3• PELARISAN AGUNG JALURAN EMAS TINGKAT TINGGI

Amalan Pelarisan Agung Jaluran Emas Tingkat Tinggi ini sangat mustajab dan ampuh,dibukakan gerbang keberuntungan dan kerezekian , kemana melangkah menghasilkan keberuntungan tanpa dapat anda cegah mengalir dari segala arah .Sedikit ritual istiqomah memberi hasil yang maksimum,gabungan ilmu kuasa minda dan ilmu hikmah pelarisan(tidak bertentangan dengan syariat agama Islam) .

Sangat bermanfaat bagi mereka yang menjalankan perniagaan,sebarang jenis perniagaan boleh menggunakan Kaedah Pelarisan Agung Jaluran Emas Tingkat Tinggi ini. Sangat berkesan untuk melariskan jualan dengan “memanggil” orang ramai memasuki premis dan membeli barang-barang jualan kita,ibarat daya magnet yang luarbiasa daya tariknya,sehingga pembeli dan tamu akan berebut-rebut datang,daya pelarisan Agung Jaluran Emas ini memancarkan aura penarik luarbiasa bagi pembeli dan tamu untuk perniagaan anda.

YURAN KURSUS: RM120

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM50

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Pelarisan Agung Jaluran Emas Tingkat Tinggi Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

4•  IBU DUIT ASMA'

Sangat Dahsyat,Berkhasiat Penderas Rezeki,Cepat Kaya,Hidup Sentiasa Berkecukupan,Meraih kesuksesan,Kunci Gerbang Harta Sejati.Menguasai Ilmu Wang Asma Karomah Pamungkas/Wang Bibit / Wang Balik / Ibu Duit (Bil Fuluz). Anda akan dibimbing secara spiritual dan praktikal panduan betul dan tepat serta diijazahkan Kunci Ilmu membuat Ibu Duit Wang Asma' Karomah Pamungkas,dimana Tanpa melakukan ritual yang sulit kami jamin dalam waktu yang sangat singkat anda sudah mampu membuat wang Asma' bertuah atas izin Allah semata.

Menuju cepat kaya tanpa syirik khusus bagi anda yang perlukan modal, terdesak, bangkrup, terbelit hutang dan ingin kaya.

Dengan ilmu ini anda dapat membuat dan memiliki Ibu Duit/ Wang Balik/ Wang Bibit (seakan wang yang dibelanjakan akan kembali ke pemiliknya lagi), tidak menyimpang dari rambu-rambu hukum dan tidak bertentangan dengan agama, tidak merugikan orang lain, aman dan bukan menarik harta anak cucu kita. dengan memiliki wang ini, Insya Allah dijamin tak akan susah hidupnya, dan wangnya tak akan habis selama-lamanya.

Dapatkan rahsia Agung melipat gandakan wang dengan cepat, aman, mudah tanpa tumbal, tanpa puasa/wirid. Bukan tipuan dan bukan khayalan, Insya Allah mudah-mudahan pasti berhasil. Cukup disimpan di tempat perniagaan atau didompet berkhasiat tinggi untuk mempermudah terbukanya pintu rezeki dari berbagai arah penjuru mata angin,rezeki datang mengalir deras pada diri pemilik ibu duit ini,sehingga kehairanan bagaimana semua boleh terjadi!!!Tetap hakikatnya atas izin Allah SWT.Diperuntukkan sebagai ikhtiar membantu mereka yang sedang mengalami kesulitan ekonomi,terlilit masalah hutang,sehingga keluar dari permasalahannya,dan sangat membantu mereka yang menginginkan usahanya maju dan berkah.

Adapun manfaat ibu duit tingkat Pamungkas ini antara lain:menarik keberkatan dan kerezekian sehingga terbuka pintu rezeki dari segala arah,melancarkan usaha/ perniagaan, menyelamatkan perniagaan dari bangkrup/muflis/terbelit oleh hutang atau kesukaran mendapatkan modal/kewangan,dan manfaat lainnya yang tidak dapat dinyatakan satu persatu.Dengan Sarana Asma' ini anda dapat memanggil rezeki secara ghoib untuk mengalir deras menuju diri anda dan akan membuat anda terbebas dari masalah kewangan,dapat melunasi hutang serta menikmati kemakmuran sebagai Kurnia Illahi Yang Maha Kaya Dan Maha Pemurah.Wang Asma' ini dapat difungsikan selamanya serta boleh diwariskan kepada keturunan,tidak ada pantangan atau risiko apapun dengan Ibu duit /Wang Asma' ini (baik bagi kami atau pemakai ataupun orang lain) kerana semua berjalan sesuai dengan Sunnatullah / alami.

IBU DUIT

Anda akan diijazahkan dengan empat Keilmuan Ibu Duit Tingkat Sepuh yang telah terbukti keampuhannya.

YURAN KURSUS: RM799

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM350 (TINGKAT MURID)

FIDYAH PENEBUS IBU DUIT TINGKAT GURU TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM1000 (disertakan amalan Ibu Duit Asma' Tingkat Guru dan mendapat hak untuk mengijazahkan Ibu Duit Asma' Tingkat Murid kepada sesiapapun)

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Ibu Duit Asma' Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

5•  RAHSIA MENGAKTIFKAN KUASA MINDA KEKAYAAN MENARIK JUTAAN RINGGIT DALAM KEHIDUPAN

MENEROKAI RAHSIA MANUSIA DAN ALAM Untuk Membina Kejayaan Diri Anda Jutawan

Dalam Bab ini Anda akan saya bimbing dengan kaedah/method bagaimana menguasai Minda anda ke tahap optimum dan menggunakannya secara kreatif.

Ingat Minda anda dapat merealisasikan apa saja hajat keinginan yang anda impikan dalam kehidupan anda. Anda bukan saja dapat menciptakan kelimpahan dalam bentuk apa saja, tetapi juga anda dapat menciptakan Saluran Kekayaan / Meraih Pendapatan Berjuta-juta Wang Ringgit secara terus menerus mengalir deras dalam kehidupan anda,

Anda akan saya dedahkan lima kunci rahsia yang digunakan oleh ramai jutawan bagi memudahkan kedatangan wang kepada mereka.

YURAN KURSUS: RM599

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM150

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Mengaktifkan Kuasa Minda Kekayaan Menarik Jutaan Ringgit Dalam Kehidupan Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

6•  RAHSIA KUASA MINDA+MEDITASI KECANTIKAN UNTUK MENINGKATKAN DAYA TARIKAN LUARBIASA

Memancarkan daya tarikan diri luarbiasa yang AURAnya langsung dapat dirasakan oleh orang disekeliling,Memunculkan daya pesona yang kharismatik,membentuk kecantikan dan ketampanan secara alami dan sempurna,membersihkan aura gelap pada diri anda,dengan pengaktifan magnet daya tarik dan daya pikat secara konsisten sehingga membuat sesiapa saja yang memandang anda terkagum-kagum,kelihatan lebih menarik,sedap dipandang,faktor keberuntungan dan kesan positif dapat secepatnya anda raih meliputi ketenangan,keharmonisan,cinta dan populariti sehingga membuat diri anda lebih yakin dengan penampilan baru anda yang penuh pesona,melangkah dengan kesuksesan dan menjadi pusat perhatian orang.

Meditasi Kecantikan ini berfungsi mengaktifkan Aura kecantikan anda yang memancar pesona diri dengan sangat hebat . Anda akan saya ijazahkan sekali Amalan Mahabbah yang berkhasiat tinggi dikasihi & disayangi oleh suami/isteri,anak-anak,kaum kerabat,jiran-jiran,rakan-rakan,orang bawahan dan seumpamanya.

YURAN KURSUS: RM150

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM30

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Kuasa Minda + Meditasi Kecantikan Untuk Meningkatkan Daya Tarikan Diri Luarbiasa Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

7•  MEDITASI JUTAWAN ANUGERAH AGUNG

Ingin mencapai Kekayaan Hebat melalui Meditasi Jutawan?Kini Anugerah Agung telah hadir teknik ampuh Bagaimana melakukan meditasi Jutawan untuk mendapatkan semua impian anda. Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D, penemu kaedah Meditasi Jutawan, telah membuka rahsianya dalam panduan meditasi Jutawan ini.

“Dalam diri anda terdapat longgokan emas dan berlian yang amat besar dan banyak. Anda boleh mengambil seberapa banyak yang anda mahu,hasil emas ini tidak akan habis hingga akhir hayat anda. Anda tidak perlu modal dan jentera untuk mengoreknya. Jika anda dapat mengambil harta karun tersebut, kehidupan anda akan berubah. Anda berjaya hidup mewah di dunia dan akhirat. Selama ini anda tidur lena dan tidak sedar harta karun yang begitu besar terdapat dalam minda dan minda bawah sedar anda. Mulai saat ini, kita akan sama-sama meneroka dan mengambil harta karun tersebut.”

YURAN KURSUS: RM479

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM100

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Meditasi Jutawan Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

8•  RAHSIA KAEDAH KUASA MINDA MEMPEROLEHI HUJAN REZEKI ANUGERAH AGUNG

Adakah Anda ingin Mempelajari rahsia memperolehi wang yang terunggul,mengetahui Rahsia ‘memperbanyakkan wang' dalam akaun bank,Cara-cara meningkatkan pendapatan dalam masa yang singkat.

Mengetahui kaedah yang terbaik, paling cepat, murah, mudah dan terjamin untuk menjadi kaya dan mengubah nasib anda,Bagaimana anda dapat membebaskan diri anda daripada hutang dan ‘memulakan hidup baru',Bagaimana menghapuskan masalah kewangan buat selama-lamanya.......

Anda akan didedahkan rahsia mengaplikasikan Kuasa Minda dengan menerapkan 6 cara untuk memastikan matlamat dan kehendak kita untuk menjadi kaya akan berjaya dan menjadi kenyataan , yang praktikal yang mesti diambil bagi menjayakan sesuatu matlamat hidup khususnya matlamat untuk mendapatkan sejumlah wang dalam tempoh masa yang tertentu yang telah kita tetapkan.

Jelas disini bahawa keenam-enam langkah tersebut adalah saintifik dan selari dengan prinsip-prinsip hidup yang dianjurkan oleh agama.

YURAN KURSUS: RM250

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM100

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Kaedah Kuasa Minda Memperolehi Hujan Rezeki Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

9•  SIRRUL HAQ ANUGERAH AGUNG (JUZ DIRI)

PENGENALAN

Para ulama sepakat bahawa Al Quran adalah salah satu mukjizat Nabi Muhammad, dan Al-Qur'an tersebut adalah mukjizat abadi. Ertinya, mukjizat Nabi Muhammad yang lainnya hanya tinggal kenangan sejarah, namun mukjizat Al Qur'an tetap abadi dan aktual. Tentu saja sebagai mukjizat abadi, Al Qur'an selalu melayani manusia yang masih meragukan atau menolak eksistensi dan kebesaran Allah, menolak Islam atau sekadar untuk menambah keyakinannya kepada Allah dengan bukti-bukti mukjizatnya yang sangat mengagumkan.

Ajaibnya lagi, dalam struktur Al Qur'an ditemukan bahawa semua Surah  yang memiliki 11 ayat bermakna sulit dikendalikan seperti Surat 63, 93, 100, dan 101. Surat 63 adalah Surah Al-Munaafiquun(orang-orang munafik), bukankah orang munafik sulit dikendalikan? Surat 93 adalah Surat waktu Dhuha, bukankah waktu secara umum sangat cepat berlalu dan sangat sulit mengendalikannya? Surat 100 adalah Surat Al- ‘Aadiyaat(kuda yang berlari kencang), bukankah kuda jika sedang berlari kencang sangat sulit dikendalikannya?

Selanjutnya Surat 101 yang bererti goncangan atau kiamat, bukankah jika sedang ada goncangan baik itu gempa bumi atau lainnya maka pada saat itu suasana sangat sulit dikendalikan? Tidak mungkin ada manusia yang mampu membuat Kitab seperti Al-Qur'an ini, apalagi Nabi Muhammad yang dikenal tidak dapat menulis dan membaca dan pada saat itu komputer dan alat hitung jauh dari fikiran manusia.

Gambaran Singkat Juz Diri Manusia

Mengingat manusia adalah sebagai wakil Allah (Khalifah Allah), maka ketika mereka diperintah untuk memakmurkan bumi ini, sudah dapat dipastikan Allah memberikan pedoman hidup yang dengannya manusia dapat mengenal siapa dirinya, siapa Tuhannya dan mengenal alam semesta ini agar mereka sukses didalam melaksanakan misi dan tugas tersebut.

Al-Qur'an adalah kumpulan ayat-ayat Nya yang sarat pengetahuan dan padanya password untuk membongkar ilmu-ilmu Allah yang tidak terbatas . Dengan melihat buah epal jatuh, seorang Newton menemukan hukum gravitasi, maka sebetulnya banyak sekali yang dapat kita temukan pada Al-Qur'an dengan melihat struktur dan susunan Al-Qur'an. Manusia adalah ciptaan yang tidak lepas “taqdir Allah” atasnya maka sebagaimana matahari yang dicipta dan berotasi atas taqdir Allah kita dapat menghitung serta memprediksi berbagai hal tentang matahari seperti suhu, lama rotasi serta berbagai implikasinya, maka kitapun dapat menghitung serta memprediksi berbagai potensi dan karakter manusia .

Kita percaya bahawa dengan mengamalkan Juz Diri masing-masing yang mana menjadi “Cetak Biru (Blueprint)” manusia, maka bererti kita sedang mengaktifkan berbagai potensi positif kita serta pada waktu yang sama kita sedang menonaktifkan berbagai potensi negatif yang kita miliki.

Juz setiap diri seperti software “Anti Virus”. Jika komputer anda terserang virus, maka anda akan membasminya dengan mengaktifkan program anti virus pada komputer anda. Dengan demikian, jika anda membaca Juz Diri anda bererti anda sedang mengaktifkan software anti virus pada diri anda yang akan mengesan secara total seluruh potensi penyakit atau segala sesuatu yang membahayakan diri anda. Pada saat scanning atas virus-virus yang mungkin ada pada diri anda berjalan (berproses) dan ditemukan sesuatu yang membahayakan diri anda maka secara automatik akan terjadi proses pemusnahan (deleting) atas virus-virus tersebut.

Terbukti ribuan orang yang telah menyaksikan keajaiban tersebut-dimana mereka sembuh dari berbagai penyakit yang menyerangnya.Bagaimana cara mengoptimalkan potensi diri dan penyembuhan baik untuk diri sendiri dan orang lain.

Telah sangat banyak orang yang menjadi saksi ada kekuatan yang luar biasa ketika Juz Dirinya diamalkan secara tepat. Ketika ada berbagai tumbuhan ubat, maka ketika anda sakit, tidaklah anda serta merta akan mengambil tumbuhan tanpa formula, sukatan atau dos yang tepat. dengan kata lain Anda harus punya ilmu dan pengalaman . Disinilah fungsi Juz Diri, seperti formula/sukatan/dos ubat yang tepat bagi perkembangan potensi positif diri kita. Begitu pula ketika al-Qur'an dikatakan sebagai ubat

•  kita memerlukan formula atau dos yang tepat. Juz setiap orang menurut konsep kami adalah dos yang paling tepat (tanpa kesan sampingan negatif) untuk ubat dan penawar dari potensi buruk kita serta dari berbagai penyakit yang membahayakan diri kita.

IX. Memberdayakan potensi Juz khususnya adalah ikhtiar untuk hidup lebih baik dan bermakna serta sebagai bentuk rasa syukur kepada Allah.

Lihatlah potensi otak manusia yang sangat besar potensinya yang sengaja Allah berikan untuk diberdayakan secara maksimal untuk kebaikan umat manusia secara universal. Bahkan menurut ajaran Islam, memberdayakan potensi tersebut dipandang sebagai bentuk rasa syukur dan bentuk ibadah kepada Allah.

Demikian pula potensi Juz setiap orang - apabila diberdayakannya secara maksimum maka itu bukan sebuah penyimpangan dari ajaran Islam, bahkan ia adalah bentuk rasa syukur kita kepada Allah.

Apakah Anda bersedia Mengubah Hidup Anda
Mencapai Kekayaan, Kebahagian, Kesihatan,Kesuksesan
Yang Anda Impikan?

YURAN KURSUS: RM100

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Sirrul Haq Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

10•  QUANTUM MINDA JUTAWAN

Hati-hati!!!Hidup Anda Akan Berubah. Dengan menggunakan method Islamic Accelerated Program,Gabungan Ilmu Sains Kekayaan, Kuasa Minda Visualisasi Kreatif,Rahsia Terhebat Kekuatan Bersyukur Dalam Meraih Kejayaan Dunia Akhirat,Mindsetting(Teknik Memprogram Minda Ke Arah Kekayaan),latihan-latihan,Anda akan saya beri ‘Kunci' untuk mengaktifkan Kuasa Minda Kekayaan dalam diri Anda,juga satu lagi ilmu rahsia iaitu ‘Method berkesan untuk menyelaraskan diri untuk mencapai ketenangan'.

Quantum Minda Jutawan merupakan suatu method pemberdayaan diri sebenar(self empowerment) dan pengembangan diri yang diFormulasikan oleh Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D dengan menggunakan teknologi pemberdayaan diri mutakhir(Psycho-Cybernetics dan Neuro Linguistic Programming),Ilmu Spiritual Kekayaan (Tidak bertentangan dengan Syariat Agama Islam),Brainwave dll.Dalam Program Quantum Minda Jutawan ini kami memberikan panduan dan mengajarkan teknik bagaimana membentuk serta mengubah pemikiran anda serta mengaktifkan potensi diri ke arah kekayaan, kemakmuran,hidup bertuah dan sentiasa bernasib baik yang akan mentransformasikan diri Anda ke Arah menjadi Jutawan yang memiliki banyak wang,harta kekayaan yang melimpah,jadikan impian anda suatu kenyataan.

YURAN KURSUS: RM899

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM500

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Quantum Minda Jutawan Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

11•  RAWATAN GHAIB MERAIH KESUKSESAN & KEKAYAAN

(Rawatan Membuang Energi Negatif Tahap 1)

Banyak orang dibayang-bayangi ketidakberuntungan dalam hidupnya,Apa saja yang mereka lakukan seakan-akan sulit mendapatkan Peluang Keberuntungan Hidup.Dalam berusaha mereka jatuh bangun,tertatih-tatih,bahkan terkadang dengan mudah jatuh tersungkur,cita-cita dan harapan tak pernah tercapai, penyakit tidak kunjung sembuh,terhina dalam hidup,dan problem lainnya. Dalam istilah kuno mereka yang mengalami kemalangan seperti ini disebut Kena Sengkolo/Kesialan/Karma Hitam yang dalam Islam disebut SAQOWAH(keberuntungan kurang berpihak).

Dalam kehidupan Energi Hitam/Polusi Batin/Sengkolo memang boleh menghampiri bila-bila masa saja dan siapa saja,tidak pandang status social,terlebih lagi ditengah situasi krisis ekonomi seperti sekarang ini,kegawatan ekonomi,persaingan semakin sengit,penuh dengan tipudaya dan penindasan,boleh jadi yang dulunya mudah mencari rezeki saat ini malah justeru sebaliknya,sukar dan semakin banyak masalah, kebarangkalian ini boleh disebabkan dipengaruhi oleh Faktor Eksternal misalnya kerana kejahatan seorang teman yang menutup AURA anda atau terkena gangguan jin,terkena fitnah,hinaan atau memang anda terkena sengkolo/energi hitam/karma,akibat kesalahan yang anda lakukan sendiri,disedari ataupun tidak disedari atau kerana leluhur dimasa lalu atau kerana tempat usaha/pejabat/lingkungan/tempat tinggal(rumah yang ber-AURA negative/mengandungi unsur Geopatis / dihuni makhluk halus/tempat keras.

Seribu satu macam penyebab yang dapat menjerumuskan anda kedalam jurang kelemahan hidup ini,bahkan kata orang hidup ini bagaikan roda pedati kadang diatas kadang pula dibawah. Tinggal lagi bagaimana kita mempertahankan keadaan yang sudah baik agar tetap selaras,seimbang dan stabil. Kalau yang sudah terlanjur jatuh,bangkrup,terhina,sering sakit,hidup tidak punya arah dan tujuan tentu harus diupayakan dengan sekuat tenaga agar kembali pulih,untuk mengupayakan kedua ini langkah bersifat fizik semata tak selamanya membuahkan keberhasilan. Sebabnya,adanya kekuatan berdimensi ghaib/supernatural yang berasal dari Eksternal mahupun internal,yang turut juga menjadi penghalang. Yang satu ini justeru malah semakin teruk bahkan semakin kritikal jika tidak disiasati dengan jalur hak/dengan cara yang benar sesuai syariat.

Keberuntungan hidup atau tidak lancarnya rezeki,kesuksesan,selalu berkaitan dengan AURA tiap orang yang melaksanakannya. AURA yang bagus boleh pudar/redup kerana kejahatan magis seseorang dan dapat buram sama sekali kerana adanya sengkolo / karma hitam. Berkaitan dengan pemulihan/penguncian AURA Positif,saya ijazahkan suatu Ilmu Membuang Energi Negatif yang bernama RAWATAN GHAIB UNTUK KESUKSESAN & KEKAYAAN . Rawatan ini akan sangat bertuah dan mujarab bila prosesnya dilakukan dengan Benar,Yakin dan Ikhlas disertai Ketakwaan kepada Allah SWT.

BONUS ISTIMEWA!!!

Anda akan saya ijazahkan dengan ILMU PERISAI NUR AYATUL KURSI yang sangat ampuh.Merupakan salah satu amalan perisai diri bagi memohon perlindungan kepada Allah S.W.T. dari anasir-anasir jahat & merbahaya sama ada dari syaitan dari bangsa jin mahupun manusia, binatang berbisa & lain-lain yang tidak diingini...Insya Allah.Getaran cahaya putih keemasan dengan radiasinya 1-2 meter dari badan memancar keluar dari tubuh badan anda membentuk perisai Tingkat Tinggi dari segala gangguan yang merugikan, baik halus mahupun kasar dengan jarak pisah TUJUH LAPISAN GHAIB.”

YURAN KURSUS: RM50

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Rawatan Ghaib Menuju Kesuksesan & Kekayaan Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

12•  RAHSIA PENGAKTIFAN KUASA MINDA UNTUK MEMILIKI PERNIAGAAN SENDIRI

Setiap orang pasti mempunyai keinginan untuk memiliki perniagaan mereka sendiri pada suatu hari nanti.

Saya juga yakin Anda juga pasti menyimpan impian tersebut. Anda boleh menggunakan teknik Kuasa Minda untuk memberikan saranan kepada minda anda untuk terus bekerja keras bagi membantu anda mencapai impian untuk anda memiliki perniagaan anda sendiri.

Dengan teknik ini ianya akan membantu dan membimbing Anda melalui pemikiran supaya Anda dapat maju kehadapan menuju ke arah matlamat Anda dengan minda yang tenang, bersemangat serta bebas dari sebarang kebimbangan . Insya ALLAH impian Anda akan menjadi kenyataan. Kita sebagai Manusia, perlu berusaha dan terus berusaha. Apa jua keputusan yang Anda bakal miliki, adalah ketentuan dari yang Esa.

YURAN KURSUS: RM100

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Pengaktifan Kuasa Minda Untuk Memiliki Perniagaan Sendiri Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

13•  ILMU HIZIB BIL FULUS ANUGERAH AGUNG

Dengan kaedah tertentu dalam pengamalan ilmu ini,wang yang diperolehi secara halal dari hasil usaha atau pemberian dari siapapun bila dibelanjakan, maka dia akan memanggil teman-temannya (wang-wang )secara ghaib, meluncur kepada si pembaca do`a tersebut.

Dan ingat lagi, sekali-kali bukanlah wang itu akan datang dan muncul secara tiba-tiba, tetap saja wang datangnya itu melalui jalur dan jalan usaha, atau pergaulan / silaturrahmi. Insya Allah.

YURAN KURSUS: RM120

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM50

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Ilmu Hizib Bil Fulus Anugerah Agung VCD Tutorial.*

  | Atas |

14•  PERANCANGAN HEBAT UNTUK MERAIH KEKAYAAN & KESUKSESAN ANUGERAH AGUNG

Ramai dari kita sentiasa tercari-cari RAHSIA atau PERANCANGAN untuk mendapat kekayaan ataupun adakalanya disebut Kebebasan Masalah Kewangan. Siapa yang tak nak bebas dari hutang-piutang dan berbelanja tanpa had. Buka aje beg duit, bayar tunai. Tak perlu guna kad kredit. Rasanya ianya adalah ‘fitrah' manusia untuk memiliki kekayaan.

Sebenarnya kita semua berhak dan mempunyai hak untuk memiliki kekayaan. Bezanya adalah minda atau mentaliti untuk beroleh kekayaan perlu ada di setiap individu. “Everything is in the mind”. Macam mana kita program kan minda kita begitulah apa akan terjadi pada kita.

Kita berhak untuk memiliki kekayaan. Kita perlukan duit untuk hidup. Bukan hidup untuk duit. Dan kita perlu ingat bahawa kekayaan yang kita dapat adalah untuk dikongsi dengan mereka-mereka yang memerlukan.

Dikalangan mereka-mereka yang berjaya dan beroleh kejayaan, sebenarnya mereka telah pun memprogramkan di minda mereka dan mempunyai kepercayaan yang utuh yang mereka akan beroleh kekayaan dan kebebasan kewangan, SEBELUM mereka mencapainya.

Ini bermakna, pada mereka-mereka yang inginkan kebebasan kewangan perlu memprogramkan di minda dan mentaliti mereka akan kejayaan mereka SEKARANG ini. Jangan lengah-lengah lagi.

Mulai hari ini, tukarkan kemiskinan kepada KEKAYAAN dengan cara menukarkan dan melatih minda kita untuk beroleh KEKAYAAN & KESUKSESAN.

YURAN KURSUS: RM100

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM50

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Perancangan Hebat Untuk Meraih Kekayaan & Kesuksesan Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

15•  BIOENERGI KEKAYAAN ANUGERAH AGUNG

Apakah anda atau orang yang anda cintai saat ini menghadapi masalah Kewangan? Daya kecerdasan bioenergi siap menghasilkan penyembuhan bioenergi untuk mengatasi segala masalah kewangan anda. Situasi kewangan yang buruk sering dapat menimbulkan kecemasan yang akhirnya mengakibatkan penyakit fizik, mental, dan emosional.

Anda dapat menggunakan Daya bioenergi untuk mengatasi segala masalah kewangan anda, dan mengarahkan keberuntungan finansial anda mahupun orang-orang yang anda cintai. Jika anda pernah mencemaskan masalah hutang, bererti panduan berikut sangat penting bagi anda. Daya yang tak terbatas kecerdasan bioenergi dapat digunakan bukan hanya untuk mengatasi gangguan kewangan, namun juga meraih keberuntungan finansial ke dalam hidup anda.

Anda tidak perlu lagi cemas tagihan hutang. Kecemasan tidak mampu melunasi hutang-piutang, namun daya kecerdasan bioenergi mampu membantu jutaan orang mengatasi kecemasan finansial mereka dalam hidup mereka. Dalam Panduan kali ini, Anda akan belajar menggunakan penyembuhan bioenergi guna memecahkan masalah kewangan dan memberi keberuntungan finansial yang anda inginkan. Pelajarilah teknik sekarang, dan saksikanlah bagaimana daya kecerdasan bioenergi membuat fikiran anda secemerlang emas.

YURAN KURSUS: RM170

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM100

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Ilmu Bioenergi Kekayaan Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

16•  BIO MAGNETIC MONEY

Amalan ini sangat bagus bagi mereka yg berprofesi sebagai sales marketing. Hanya melalui jabatan tangan anda,ilmu ini akan aktif dan berfungsi secara ghaib menembus medan fikiran orang yang berjabat tangan dengan anda, maka si calon pembeli akan tergugah semangat dan simpatinya kepada anda, sehingga ia akan dengan senang hati mahu membeli produk-produk yang anda tawarkan.

Cara ini juga dapat dipakai ketika kita sedang terdesak dan perlukan  bantuan dana dari siapapun.Insya Allah.

YURAN KURSUS: RM120

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM50

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Ilmu Bio Magnetic Money Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

 

 

17•  RAHSIA MATERIALISASI ANUGERAH AGUNG

Kunci Utama Materialisasi

Dalam pencapaian keberhasilan materialisasi, ada tiga kunci utama yang akan membuat Anda tetap sedar bahawa segala gerak kehidupan Anda harus terfokus pada perwujudan keinginan Anda.

Kunci pertama adalah energi materialisasi kerana energi tersebut akan membantu Anda dalam mewujudkan keinginan apabila diarahkan dengan baik. " Energi materialisasi adalah energi potensial murni manusia oleh kerana itu seluruh manusia memilikinya. Hanya mereka belum menyedarinya kerana mereka belum mengenalnya, apalagi menggunakannya dengan baik. Namun, ada pula orang-orang yang sudah terbiasa berfokus kepada apa yang diinginkannya sehingga secara tidak sedar mereka sudah mempraktikkan tujuh syarat dalam materialisasi. Orang seperti ini adalah orang yang berbakat dalam kemakmuran dan kelimpahan. Bagi Anda yang tidak memiliki bakat dalam kemakmuran dan kelimpahan, atau tidak sedar memiliki bakat tersebut, dengan belajar program Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung ini, seolah Anda diberikan bakat baru yang dapat dikembangkan sesuai dengan kehendak Anda.

Kunci kedua adalah kemampuan dalam melakukan visualisasi. Kemampuan visualisasi bukanlah sekadar membayangkan bentuk dari materi yang Anda inginkan, tetapi harus disertai dengan rasa yang mendalam, rasa bahagia seakan Anda sudah mendapatkannya. Dengan penyatuan rasa dan fikiran maka perwujudan keinginan akan berjalan lebih cepat dan lebih baik lagi.

Kunci ketiga adalah keyakinan. Memang berkesan mudah bagi Anda untuk meyakini sesuatu. Padahal dalam proses perwujudan keinginan, ujian akan berdatangan dalam rangka menguji keyakinan Anda. Keinginan yang tak terukur akan mudah terhempas oleh ujian tersebut karena kepercayaan diri yang kurang. Ujian demi ujian akan datang menguji Anda. Dengan teknik problem solving yang diajarkan diharapkan Anda dapat mengatasi ujian tersebut. Setelah dapat mengatasinya maka akan timbul keyakinan bahwa apapun ujiannya Anda akan dapat melaluinya. Besarnya ujian tersebut berbanding lurus terhadap besarnya keinginan Anda. Kalau keinginan Anda besar dan dapat tetap fokus walaupun ujian datang bertubi-tubi maka Anda akan lulus dan mendapatkan apa yang Anda inginkan. Akan tetapi, kalau ujian tersebut meluluhkan keyakinan Anda maka terkesan Anda hanya menghabiskan waktu dan tenaga.

Hal Penting dalam Materialisasi

Ada beberapa hal penting yang harus diperhatikan saat Anda ingin melakukan materialisasi (mewujudkan keinginan Anda). Tujuh hal ini harus diperhatikan agar Anda dapat melakukan perwujudan dengan cepat, tidak sekedar berangan-angan seperti si Pandir merindukan bulan.

1. Keinginan yang jelas

Anda harus mengetahui apa yang sebenarnya Anda inginkan, serta mengapa Anda menginginkannya. Jawapan dari pertanyaan-pertanyaan tersebut menunjukkan kejelasan dari keinginan Anda.

2. Kemahuan yang kuat

Kemahuan yang kuat akan timbul jika keinginan Anda jelas. Kemahuan yang kuat membuat Anda menjadi fokus, dan pantang menyerah untuk mendapatkan apa yang diinginkan.

3. Terperinci

Dalam melakukan materialisasi Anda harus dapat merincikan keinginan secara detail. Energi akan berjalan sesuai dengan fikiran Anda sehingga energi akan mewujudkan keinginan sesuai dengan rincian Anda. Ini untuk menghindari agar hal-hal yang tidak diinginkan (yang terwujud bukan keinginan Anda yang sebenarnya).

4. Harus terukur

Anda harus dapat mengukur apakah material yang diinginkan cepat dan Anda perlukan. Dengan demikian, terukurlah material yang Anda inginkan. Semakin jauh ukurannya akan menurunkan keyakinan Anda dalam mencapai tujuan Anda

5. Energi

Energi materialisasi Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung adalah energi yang dapat digunakan untuk mempermudah Anda dalam mewujudkan keinginan. Dengan di aktifkan energi materialisasi dalam diri Anda maka akan mempermudah Anda dalam melakukan problem solving dan mewujudkan keinginan.

6. Visualisasi

Visualisasi adalah kemampuan mencipta melalui gambaran fikiran. Fikiran Anda menggambarkan hal-hal yang Anda inginkan seperti sebuah "projektor" yang menampilkan gambar yang diinginkan. Gambar dapat mewakili sejuta kata. Gambaran yang baik akan mempermudah energi melakukan perwujudan keinginan.

7. Affirmasi

Affirmasi dapat juga disebut dengan doa. Affirmasi adalah kata-kata untuk mengarahkan energi agar bergerak lebih tepat sehingga perwujudan keinginan akan terjadi dalam waktu yang singkat.
Ketujuh syarat tersebut apabila bekerja dalam satu kesatuan akan mempermudah Anda dalam mencapai tujuan Anda. Dengan mempraktikkan hal diatas Anda akan mencapai tujuan Anda secara cepat, tepat dan efisien.

Syarat dalam Memberi

"Memberi" atau "menanam", bergantung pada benihnya. Dan kualiti dari pemberian pun bergantung pada kualiti kesedaran orang yang melakukannya. Ada empat syarat memberi yang baik, agar bermanfaat untuk lingkungan ataupun orang banyak.

•  Tepat Niat untuk melakukan pemberian harus disertai dengan niat yang tulus dan ikhlas; seperti ketika Anda membuang sampah, dalam waktu singkat Anda telah melupakannya dan tidak diungkit-ungkit lagi .

•  Tepat Sasaran diberikan kepada orang yang memang memerlukan, bukan orang yang pura-pura memerlukan atau pekerjaannya meminta-minta.

•  Tepat Guna, berguna untuk jangka waktu yang lama dan manfaatnya akan berkelanjutan seperti kesan bola salji, terus bergulir dan tidak akan pernah habis.

•  Tepat Waktu , pemberian dilakukan pada saat diperlukan .

Pemaparan empat syarat "memberi" di atas terkesan mempersulit pemberian sehingga mungkin Anda akan membatalkan pemberian. Bahkan, lebih ekstrim, mungkin Anda tidak akan memberi kerana takut salah. Anda andaikan pemaparan di atas seperti seorang petani. Untuk menanam benih padi terlebih dahulu ia harus menyiapkan sawah, memahami cara dan kiat menanam yang baik, memberikan pengairan yang cukup, dan memberi baja. Dengan demikian, pada saat benih yang baik ditanam maka tanaman padi tersebut akan terus tumbuh dan memberikan hasil yang bermanfaat bagi orang banyak. Dapat Anda bayangkan, jika petani tersebut tidak serius menanam maka benih yang baik tersebut akan mati sia-sia.

Pelajaran Materialisasi

Sebelum menciptakan manusia di bumi, Tuhan terlebih dahulu menciptakan sarana-sarana penunjang kehidupan manusia; seperti udara, air, tanah, tumbuhan, haiwan, dan lain sebagainya. Jadi, alam semesta diciptakan oleh Tuhan sebagai sarana keberadaan manusia. Manusia diberikan kebebasan mengambil apa yang diperlukannya, tidak terkecuali apa pun bentuknya. Hanya manusia yang memiliki kecerdasan dan kemahuanlah yang dapat mengambil manfaat lebih banyak dari manusia lainnya.

Wadah dalam Materialisasi

Wadah dalam teori materialisasi adalah apa yang telah menjadi milik Anda. Apa yang telah Anda miliki seperti harta benda, keluarga, kebahagiaan adalah apa yang sesuai dengan wadah Anda. Lalu apa yang harus Anda lakukan apabila Anda menginginkan sesuatu tetapi wadah Anda telah penuh? bagaimana Anda dapat mengetahui apakah wadah Anda sudah penuh atau belum?

Hal utama yang harus Anda lakukan adalah menumbuhkan fpikiran dan perasaan akan kemakmuran dan kelimpahan sehingga muncul keyakinan bahwa apa yang Anda lakukan pasti menghasilkan apa yang Anda inginkan. Setelah muncul keyakinan tersebut maka Anda dapat melepaskan sebagian yang Anda miliki tanpa takut kekurangan.Dengan melepas sebahagian yang Anda miliki maka secara langsung Anda akan memperbesar wadah Anda. Dengan wadah yang besar maka Anda dapat menarik lebih banyak material yang Anda inginkan. Inilah yang disebut sebagai proses "memberi sama dengan menerima".

Memberi = Menerima

Alam selalu menjaga keseimbangannya dengan proses pertukaran energi. Energi tidak dapat dimusnahkan, tetapi dapat berpindah tempat atau berubah bentuk. Di dalam materialisasi terdapat sebuah pemahaman dasar, iaitu "memberi sama dengan menerima"; aksi sama dengan (-) reaksi.

Proses "memberi" dan "menerima" adalah sebuah proses pertukaran energi yang diperlukan oleh alam semesta untuk dapat memberikan kecerdasannya kepada berbagai bentuk kehidupan. Untuk dapat "menerima" Anda harus "memberi" terlebih dahulu. Untuk dapat menuai, Anda harus menanam terlebih dahulu. Proses ini akan berjalan terus-menerus secara berkesinambungan. Segala sesuatu yang menghalangi bekerjanya proses "memberi" dan "menerima" akan dihancurkan oleh keseimbangan alam semesta.Syarat dalam Memberi:

"Memberi" atau "menanam", bergantung pada bahannya. Dan kualiti dari pemberian pun bergantung pada kualiti kesedaran orang yang melakukannya. Ada empat syarat memberi yang baik, agar bermanfaat untuk lingkungan ataupun orang banyak.

YURAN KURSUS: RM479

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM150

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Ilmu Materialisasi Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas

18•  RAHSIA MENJADIKAN DIRI ANDA MAGNET KEKAYAAN & KEREZEKIAN

Merupakan suatu program yang sangat penting yang perlu diketahui oleh sesiapa saja yang ingin menjadikan dirinya magnet kekayaan dan kerezekian. Hidup hanya sekali, setiap kesempatan itu tidak akan datang untuk kedua kalinya. Kehidupan anda akan berubah jika anda mahu mengambil setiap kesempatan yang datang dan mencubanya. Sebuah cara baru, sederhana dan terpercaya yang akan

Memujudkan segala impian anda menjadi kenyataan.

Siapapun anda, mulai sekarang bukan hal yang sulit lagi untuk mencapai kekayaan dan kesuksesan Mengapa?... Kerana Program Rahsia Menjadikan Anda Magnet Kekayaan ini akan mewujudkan impian anda hanya dalam beberapa langkah dengan Modal Kecil.

Anda hanya perlu melakukan petunjuk mudah yang kami bukakan Rahsianya dalam program ini hanya dalam 5 minit sahaja setiap hari untuk mengaktifkan Daya Magnet Kekayaan dalam diri Anda . .

Dan dengan Rahsia Magnet Kekayaan ini, ibarat anda memiliki MESIN CETAK WANG  mengaktifkan potensi rezeki Anda mengalirkan wang ke akaun simpanan anda bahkan pada hari pertama bisnes anda dengan modal kecil . Jangan menunda kesempatan yang ada didepan mata.Bertindaklah dan ubah hidup anda saat ini juga!

PERHATIAN!!!

Bahawa orang yang tidak mahu keluar modal, tak akan sukses dan kaya

Bahawa orang yang takut risiko gagal, tak akan sukses dan kaya

Bahawa orang yang tidak mahu mencuba, tak akan sukses

Bahawa hanya Anda sendiri yang dapat mengubah nasib Anda, bukan oleh orang lain

YURAN KURSUS: RM279

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM50

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Menjadikan Anda Magnet Kekayaan & Kerezekian Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas

19•  RAHSIA PEMBERSIHAN MEDAN AURA

Setiap manusia memiliki medan energi atau aura di sekitar dirinya. Aura yang bagus akan memancarkan energi yang bagus pula, demikian pula sebaliknya, hal ini dibuktikan  misalnya, saat bertemu dengan seseorang yang belum dikenal sekali pun, sudah dapat dirasakan rasa senang atau tidak senang. Ini menggambarkan adanya interaksi aura atau medan energi antara orang dengan orang lain. Tidak hairan jika kita menjumpai orang yang secara fisik tidak cantik/tampan tapi disukai banyak orang. Hal ini kerana aura orang tersebut telah terbuka sehingga pancarannya bagus.

Bagi anda yang ingin auranya terpancar dengan baik maka aura yang sudah dimiliki harus dioptimumkan dengan suatu program pembersihan dan tune-up aura yang memiliki manfaat :

1. Disenangi banyak orang. mempermudah jodoh bagi yang sukar mencari pasangan hidup.
2. Aura muka selalu segar, cerah dan ceria, Penampilan lebih menarik/awet muda.
3. Melancarkan bisnes, karier dan segala urusan.
4. Menyingkirkan hawa sial/tidak beruntung/rintangan hidup.
5. Menangkal kejahatan fizik dan metafizik (sihir, santet, gendam dll).
6. Mencegah stress.
7. Selalu mempunyai idea-idea cemerlang (inovatif).
8. Dan berbagai manfaat lain yang dapat anda rasakan sendiri nantinya.

Latihan pembersihan aura cuma mengambil masa lebih kurang 5 minit sahaja. Ia menolong membersihkan serpihan tenaga, serta menghalang daripada ia menghasilkan satu ketidakseimbangan.

YURAN KURSUS: RM50

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Pembersihan Aura Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

20•  SELF HYPNOSIS EMPOWERMENT

Bagaimana cara menghipnotis diri sendiri untuk mengembangkan potensi diri Anda?

Fikiran Anda sebenarnya sangat hebat.

Anda hanya perlu mengeluarkan semua potensi fikiran Anda yang tersimpan di Minda bawah seda r Anda.

Miliki kawalan penuh atas fikiran Anda sendiri..!

Kuasai teknik self-hypnosis tercepat dan sangat efektif.

Setelah pelatihan, Anda mampu menanamkan berbagai macam saranan Minda ke dalam fikiran bawah sedar untuk motivasi, goal setting, mengatasi mental block, kepercayaan diri, keberanian, lenyapkan kebiasaan buruk, pengendalian emosi, memperkuat ingatan, konsentrasi, kreativiti, dsb. 

Selain untuk menanamkan saranan minda, kemampuan untuk menghipnotis diri sendiri sangat berguna untuk Anda yang sangat sibuk dan dituntut selalu tampil segar. Dengan self-hypnosis, Anda mampu menghilangkan ketegangan fikiran dengan sangat cepat.

Cuba Bayangkan,apa akan terjadi apabila Anda mampu "tidur nyenyak" (meskipun hanya beberapa minit) di sela-sela jadual kegiatan Anda yang sangat padat.

Tidak peduli di manapun tempatnya, sambil duduk atau sambil berbaring, ramai atau sepi, tenang atau bising, di bilik atau dalam kereta, Anda berkebolehan meng-istirehat-kan tubuh dan fikiran Anda dengan cepat, dan bangun dalam keadaan segar dan siap ber-aksi lagi.

Jadi, apa saja yang akan Anda dapatkan dalam pelatihan Self-Hypnosis Empowerment?

 • Pengetahuan dasar tentang hypnosis.

 • Cara kerja fikiran sedar dan fikiran bawah sedar.

 • Sistem Keyakinan dan cara merenovasi keyakinan.

 • Mengatasi mental block yang menghambat kesuksesan.

 • Anda akan dibimbing memasuki keadaan hipnosis untuk menanamkan shortcut menuju deep trance. Anda mempunyai "suis automatik" untuk memasuki gelombang fikiran yang sangat dengan cepat dimana pun anda berada dan pada bila-bila masa.

 • Stress Management dengan Self-Hypnosis. Cara menghilangkan ketegangan fikiran agar anda mampu segar sepanjang hari.

 • Anda boleh tidur atau meng-istirehatkan tubuh dan fikiran dengan sempurna, bila pun dan dimanapun Anda inginkan. Anda boleh melepaskan fikiran-fikiran yang mengganggu dengan mudah.

 • Kualiti tidur yang lebih baik. Tidur yang nyenyak, menyembuhkan, dan tidak memerlukan banyak waktu.

 • Memprogram Minda bawah sedar dengan sugesti dan visualisasi.

 • Self-Motivation dengan Self-Hypnosis. Anda mampu mengendalikan fikiran dan perasaan Anda dan memunculkan motivasi yang kuat untuk menjadi peribadi ideal seperti yang Anda inginkan. Anda akan menguasai teknik yang sangat efektif untuk menanamkan sugesti ke fikiran bawah sedar Anda untuk berbagai keperluan.

Seperti apa bentuk pelatihannya?

Pelatihan Self-Hypnosis Empowerment dilaksanakan secara privat selama 1 jam. Awalnya instruktur akan menjelaskan semua yang perlu Anda fahami. Kemudian Anda akan mengikuti sesi hipnoterapi untuk menanamkan "shortcut" self-hypnosis ke fikiran bawah sedar Anda.

Apa bezanya pelatihan ini dengan belajar self-hypnosis dari buku?

Satu perbezaan terpenting adalah anda akan memiliki kemampuan memasuki keadaan deep trance dengan sangat cepat. Sedangkan apabila Anda belajar sendiri dari buku anda tidak akan mampu menguasainya sebab setiap ilmu perlu berguru untuk mampu mengaplikasikan Self Hypnosis serta mencapai keadaan deep trance yang sangat tenang dan damai.

Self-Hypnosis atau menghipnotis diri sendiri boleh dilakukan dengan banyak cara. Cara yang paling banyak dikenal dan sering digunakan adalah dengan relaksasi progresif, iaitu merilekskan bahagian tubuh satu per satu sampai seluruh tubuh menjadi rileks. Self-hypnosis dengan relaksasi progresif adalah teknik kuno tapi sangat popular.

Apakah relaksasi progresif adalah method self-hypnosis yang terbaik? - Well, Setiap method mempunyai kelebihan dan kekurangan. Self Hypnosis dengan cara relaksasi progresif tersebut sudah terbukti berhasil untuk sebahagian orang. Dan merupakan cara yang murah kerana Anda tidak perlu membayar hypnotherapist. Namun tidak semua orang mampu melakukan latihan relaksasi sepanjang itu. Terutama untuk orang-orang yang sibuk. Method relaksasi biasanya juga tidak sesuai untuk orang yang berfikiran analitis.

Ada cara yang lebih mudah untuk menguasai Self Hypnosis. Hanya dengan memejamkan mata dan mengucapkan ”kata kunci” tertentu, Anda lang sung memasuki keadaan hypnosis yang sangat dalam. Inilah yang kami maksud shortcut untuk tubuh dan fikiran Anda. Dalam sekali click tubuh dan fikiran Anda langsung menuju ke keadaan hypnosis, tanpa perlu melakukan relaksasi yang panjang.

Pada ketika Anda dalam pengaruh hypnosis, fikiran sedar dan critical factor tidak aktif (atau sangat kecil pengaruhnya) sehingga Anda mampu memasukkan sugesti langsung ke fikiran bawah sedar. Dalam keadaan ini, kemampuan seseorang untuk menerima sugesti sangat tinggi. Apapun sugesti yang ditanamkan ketika dalam keadaan hypnosis akan diterima, disimpan, dan dilaksanakan oleh fikiran bawah sedar.

Seperti apa rasanya berada dalam keadaan self-hypnosis (deep trance) ?

Sulit untuk mendeskripsikan seperti apa pengalaman dalam pengaruh hypnosis. Kerana ini adalah pengalaman fizik dan mental. Cara yang paling mudah untuk mengerti adalah anda mengalaminya sendiri. Namun kami cuba jelaskan sedikit untuk memberi gambaran.

Seluruh otot di tubuh anda rileks dan kendur (seperti ketika tidur) namun anda tetap sedar. Secara fizik, Anda merasa relaksasi yang nyaman sekali. Dan kadang terasa sangat ringan sampai-sampai seperti tidak ada tubuh atau terasa terbang dan malas untuk membuka mata. Dalam keadaan ini, Anda merasakan inner peace atau kedamaian dari dalam. Untuk sementara, Anda boleh terbebas dari kecemasan, ketakutan, kebencian, kekecewaan, kemarahan, dan emosi negatif lainnya.

Dengan teknik yang kami kembangkan, hampir setiap orang (tidak peduli tingkat sugestibilitinya) akan mampu memasuki keadaan deep trance dalam waktu cepat. Setelah Anda menggunakan Self-Hypnosis, rasakanlah sendiri perubahan dalam hidup Anda yang luar biasa. Anda mampu menjadi p eriba di terbaik seperti yang Anda inginkan. Memiliki semangat yang tinggi, kepercayaan diri, keberanian, mampu menghilangkan kebiasaan buruk, dapat melakukan pengendalian emosi, daya ingat dan konsentrasi kuat, lebih kreatif, dan bebas stress.

1 jam yang sangat berharga bagi perkembangan peribadi anda.Boleh diikuti secara jarak jauh

Investasi Pelatihan Self Hypnosis Privat

YURAN KURSUS: RM1500 (di tempat lain ada ditawarkan sehingga RM 3000 untuk kursus pelatihan self hypnosis Privat)

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM300

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Self Hypnosis Empowerment Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

21•  VISUALISASI KREATIF

Kekuatan mental dan f ikiran bukanlah sesuatu yang asing di abad ini. Hampir semua orang baik dari kalangan ilmuwan ma h upun dari kalangan p engamal bela diri mengakui efektivit i dari kekuatan f ikiran dan mental yang terlatih. F ikiran merupakan anugerah Tuhan yang paling berharga dan paling indah. Ada berbagai cara untuk melatih mental dan f ikiran agar dapat fokus dalam melakukan segala tugas penting. Diantaranya i aitu dengan melakukan visualisasi tentang kegiatan yang akan dilaksanakan. Dengan melatih visualisasi dan mengembangkan kekuatan f ikiran, kita dapat menciptakan hal-hal terbaik bagi kehidupan kita. Selain itu juga boleh meningkatkan kecerdasan kreatif dan kecerdasan spiritual yang akan tumbuh dan berkembang ke tahapan yang lebih tinggi. F ikiran sebenarnya tidak ada batasnya, yang membatasinya adalah persepsi dan keyakinan diri kita sendiri.

Anda pernah dengar mengenai visualisasi kreatif? Visualisasi kreatif ialah teknik anda menggunakan imaginasi untuk mendapatkan apa yang anda ingini. Sebenarnya setiap hari malahan setiap saat kita telah menggunakannya samada anda sedar ataupun tidak.

Ini bukannya satu magik atau silap mata. Tetapi ini adalah keupayaan sebenar minda bawah sedar (subconcious mind) merakam setiap apa yang telah kita lakukan. Minda separa sedar bukan sekadar merakam apa yang kita lihat, fikir dan lakukan. Tetapi ianya membenarkan dan merealisasikan setiap apa yang kita imaginasikan. Dalam Manual ini anda akan diedahkan kaedah Melakukan Visualisasi Kreatif boleh digunakan untuk menarik apa jua impian dan keinginan Anda.Dapatkan segera Panduan ini.

YURAN KURSUS: RM350

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM100

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Visualisasi Kreatif Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas

22•  METHOD MEMBANGKITKAN TENAGA DALAM KEKAYAAN,PENGAKTIFAN PUSAT TENAGA,STRATEGI MENINGKATKAN TENAGA EMOSI/MEMPERTINGKAT SIKAP POSITIF KE ARAH KEKAYAAN DAN KESUKSESAN

Dalam diri kita sudah ada tenaga. Tetapi kekuatannya adalah pada paras yang minima sekali. Begitu juga minda bawah sedar kita juga tidak begitu aktif dan jarang kita menggunakan untuk mencipta kejayaan dalam hidup kita. Minda bawah sedar kalau di biarkan tidak aktif akan menjadi lemah dan mudah menerima saranan yang negatif. Contohnya jika kita melihat orang yang berputus asa atau dalam keadaan kecewa. Mindanya ketika itu berfikir masalah secara negatif. Tetapi jika ia cepat berindak dengan saranan positif atau membina, maka tenaga dalamannya akan bangkit. Kita harus melatihnya supaya sentiasa menerima saranan yang positif. Disini letaknya kunci kejayaan seseorang.

Orang yang berjaya sentiasa berfikir positif ke arah kejayaan. Gabungan minda bawah sedar serta melalui method khusus membangkitkan Tenaga Dalam,pengaktifan pusat tenaga/nadis,strategi meningkatkan tenaga emosi/mempertingkat sikap positif ke arah kekayaan dan kesuksesan akan membangkitkan aura tenaga yang begitu hebat pada seseorang itu.

Pembentukan Tenaga Dalam Khusus untuk Kekayaan akan membantu anda mencipta perbagai kejayaan dalam hidup, antaranya seperti membimbing kearah kekayaan dan murah rezeki, memberi kesihatan yang baik, membantu dalam kerjaya , dan pelbagai kerja yang berfaedah.

YURAN KURSUS: RM500

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM200

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Membangkitkan Tenaga Dalam Kekayaan,Pengaktifan Pusat Tenaga,Strategi Meningkatkan Tenaga Emosi/Mempertingkat Sikap Positif Ke Arah Kekayaan Dan Kesuksesan Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

23•  TELEPATI BISNES DILENGKAPI DENGAN BRAINWAVE+KUASA MINDA

Perpaduan dari ilmu penguasaan fikiran,magnetisme dan amalan khusus untuk menggerakkan fikiran seseorang dari jarak jauh demi keuntungan bisnesnya,sesuai untuk semua golongan ahli perniagaan,dapat membuka pintu rezeki dari segala penjuru,menjadikan anda tampil berwibawa dan mudah dipercayai oleh para pelanggan,membuat dagangan anda laris,habis terjual dengan keuntungan berlipat ganda.

Telepati adalah Ilmu yang mempelajari tentang kekuatan Bathin jarak jauh. (Tele:Jauh;Phatie:Bathin / Perasaan). Ilmu ini biasanya digunakan untuk memerintah bathin seseorang jarak jauh atau penyembuhan jarak jauh.

Bahkan para businessman(ahli perniagaan) sekarang ini dalam loby bisnesnya pun kadangkala menggunakan telepati atau menggerakkan fikiran seseorang dari jarak jauh demi keuntungan bisnesnya.

YURAN KURSUS: RM799

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM300

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Telepathi Bisnes Dilengkapi Brainwave Telepathi+Kuasa Minda Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

24•  RAHSIA MENJEMPUT DAYA TUAH HIDUP DALAM KEHIDUPAN ANDA

(KEBERUNTUNGAN,KELIMPAHAN,KEMEWAHAN&KEMAKMURAN)

Dalam Bab ini Saya Akan Membimbing Anda Bagaimanakah Cara Untuk Menjemput Daya Tuah Hidup dalam Kehidupan Anda iaitu Menikmati Kekayaan,Kesuksesan, Kemewahan, Kegembiraan Serta Kebahagiaan Dalam Seumur Hidup Anda,

Sahabat sekalian,

Pernahkah anda mengimpikan sebuah kejayaan yang sangat gemilang untuk diri anda, kerjaya anda dan hidup anda yang mampu mengubah keseluruhan hidup anda menjadi lebih baik,pernahkah anda mengimpikan untuk menjadi manusia yang sentiasa bertuah dalam kehidupan,sentiasa bernasib baik?

Pernahkah anda mengimpikan sebuah kehidupan yang diselubungi kegembiraan, sentiasa rasa senang hati, mempunyai kesihatan yang baik serta mengamalkan cara hidup yang terbaik?

Pernahkah anda mengimpikan sebuah rumah yang besar, kereta yang besar, serta tidak perlu berfikir mengenai wang lagi kerana anda sudah mencapai tahap kebebasan kewangan?

Rahsia menjemput daya tuah dalam kehidupan ini akan mengajar anda langkah demi langkah bagaimana untuk menggunakan minda anda untuk mencapai apa sahaja yang anda inginkan seperti kejayaan, kekayaan, kemewahan, kegembiraan, kebahagiaan dan banyak lagi.

YURAN KURSUS: RM300

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM100

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Menjemput Daya Tuah Dalam Kehidupan Anda(Keberuntungan,Kelimpahan,Kemewahan&Kemakmuran) Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

25•  LAPORAN RINGKAS TARIKH LAHIR-RM10

Laporan Ringkas Rahsia Tarikh Lahir

Percayakah anda bahawa dengan TARIKH LAHIR kita boleh mengetahui pelbagai rahsia diri sendiri seperti Kerjaya, Perniagaan, Kesihatan, Perhubungan, Kekayaan, Keserasian, Arah Kejayaan dan banyak lagi?

Berdasarkan TARIKH LAHIR seseorang dan dengan menggunakan penemuan sendiri Metodologi Penyahkod, kami boleh mengetahui RAHSIA DIRI seseorang secara hampir menyeluruh. Kami boleh mengetahui perwatakan individu seperti sikap dan personaliti seseorang. Dengan membongkar secara lebih mendalam, kami juga dapat mengetahui tentang Kesihatan , Kerjaya , Perniagaan , Hala Tuju Terbaik seseorang serta Kesesuaian dan Perhubungan dengan individu lain. Metodologi ini dinamakan KUASA NOMBOR . Ini adalah yang pertama kali seumpamanya di dunia. KUASA NOMBOR akan memainkan peranan sebagai 'Paksi' untuk mengimbangkan kehidupan seseorang dalam mencapai kebenaran diri (self-actualization).
Dengan menggunakan Metodologi KUASA NOMBOR anda boleh membantu diri anda untuk membongkar potensi yang tersembunyi serta memahami diri anda serta orang tersayang dengan lebih baik.

Laporan Ringkas RAHSIA TARIKH LAHIR merangkumi perkara berikut :

+ keperibadian anda ...
+ kesihatan anda ...
+ Traits of individuals...
+ kerjaya yang sesuai bagi anda ...
++ Laporan di dalam Bahasa Malaysia ...
Caj Perkhidmatan Analisis Numerologi- RM10 (Sepuluh Ringgit Sahaja)

LAPORAN: RM10

JAMINAN KAMI : Anda pasti teruja dan kagum dengan ketepatannya sehingga 95%. Sila berikan TARIKH LAHIR anda sewaktu membuat pesanan samada melalui sms ataupun email.

| Atas |

26•  LAW OF ATTRACTION ( HUKUM DAYA TARIKAN )

RITUAL PEMIKIRAN

Barangkali sesetengah orang mungkin berfikir bahawa ‘Aku bukan manusia yang mempunyai otak sepintar Albert Einstein.' Atau ‘Aku tidak akan mampu menjadi sekaya Bill Gates.' Atau ‘Akulah manusia yang selalu terlepas peluang keemasan.' Atau juga ‘Aku orang yang biasa-biasa saja.' Dan segala bentuk pemikiran negatif yang lain.

Lantas kata-kata itu sentiasa diulangi dalam 24 jam sehari semalam. Tanpa disedari, pemikiran negatif tersebut telah menjadi satu ritual dalam kehidupan.

EFEK PEMIKIRAN NEGATIF

Setiap pemikiran negatif akan mempengaruhi kehidupan seseorang individu untuk menjadi lebih negatif.  Lihat contoh ini: (-1) + (-1) = -2. Bukankah?! Semakin besar input negatif yang ditanamkan dalam fikiran, semakin besar output negatif yang terhasil.

Bayangkan kemudian pemikiran negatif tersebut dihimpunkan kepada seminggu, sebulan, setahun dan seterusnya. Hasilnya adalah sebuah tsunami pemikiran negatif yang merosakkan dan melukakan diri sendiri.

Hal ini bertepatan dengan firman Allah SWT: “Sesungguhnya Allah tidak menzalimi manusia sedikit pun, tetapi manusia yang menzalimi dirinya sendiri.” – Al-Qur'an; Surah Yunus (10), ayat 44.

Oleh yang demikian, buangkan segala pemikiran negatif, sebaliknya kutip dan himpunkan pemikiran positif!

 THE SECRET OF THE LAW OF ATTRACTION  ( HUKUM DAYA TARIKAN)

Alam semesta tidak pernah melukai dan merosakkan manusia. Sebaliknya manusia itu sendiri yang melakukan kerosakan ke atas dirinya sendiri.

Inilah salah satu rahsia penting yang hendak disampaikan oleh Rhonda Byrne melalui novel fenomenanya, The Secret.

Menurut Rhonda Byrne: “Seperti semua hukum alam, ada kesempurnaan dalam hukum ini. Anda menciptakan kehidupan dengan pemikiran-pemikiran anda. Kerana anda selalu berfikir dan anda selalu mencipta. Tetapi apa yang anda fokus, maka itulah yang akan muncul dalam kehidupan anda.”

Bandingkan pula dengan hadis Rasulullah SAW: “Sesungguhnya Allah SWT berfirman: Aku akan mengikut prasangka hambaKu dan Aku akan sentiasa menyertainya apabila mereka berdoa kepadaKu.”

Prasangka adalah salah satu daya fikiran manusia. Jika sekiranya seseorang itu berfikir yang baik-baik, maka Allah akan mengikut prasangka hambaNya itu dan Dia akan mewujudkan prasangka baiknya itu dalam kehidupannya. Demikian pula, saat seseorang itu memikirkan hal yang buruk-buruk, maka Allah pun akan mengikut hambaNya itu dan Dia akan mewujudkan prasangka buruk itu dalam kehidupannya. Inilah inti pati daripada pesan Nabi Muhammad SAW tersebut.

Inilah dia The Secret of the Law of Attraction yang ingin disampaikan kepada kita! Bukan oleh Rhonda Byrne, tetapi oleh Allah SWT Yang Maha Menciptakan.

FIKIRAN ITU MENGIKAT

Dalam bahasa Arab, aql membawa maksud daya fikiran atau pemikiran. Kata dasar bagi aql iaitu aqala pula membawa maksud mengikat sesuatu. Ini menunjukkan bahawa peranan akal adalah berkait dengan mengikat pemikiran kepada perkara yang dilakukan.

Hukum Daya Tarikan memberitahu bahawa saat anda berfikir, anda sedang menarik atau mengikat apa yang sedang anda fikirkan. Ketika anda berfikir tentang Tuhan, kejayaan, kekayaan, ketakutan, kegagalan, keamanan dan sebagainya, anda sebenarnya menarik semua perkara yang anda fikirkan ke dalam fikiran anda. Samada positif atau negatif.

HUKUM DAYA TARIKAN DALAM AL-QUR'AN

1.Aspek Alam Semulajadi

Dan (pada) pertukaran malam dan siang silih berganti, dan juga (pada) rezeki yang diturunkan oleh Allah dari langit, lalu Ia hidupkan dengannya tumbuh-tumbuhan di bumi sesudah matinya, serta (pada) peredaran angin, (semuanya itu mengandungi) tanda-tanda (yang membuktikan keesaan Allah, kekuasaanNya, kebijaksanaanNya, serta keluasan rahmatNya) bagi kaum yang mahu menggunakan akal fikiran.” – Al-Qur'an; Surah Al-Jatsiyah (45), ayat 5.

Dalam ayat ini, Al-Qur'an menjelaskan tentang fenomena saintifik seperti pertukaran malam dan siang, keadaan sebelum dan sesudah turunnya hujan dari langit, tumbuhan yang mati hidup kembali akibat turunnya hujan, dan tentang putaran angin.

Semua ini menunjukkan adanya putaran kehidupan dan daya tarikan atau percantuman antara peristiwa lainnya di alam ini. Setiap peristiwa di alam ini selalu saling mempengaruhi.

Kibasan sayap rerama di Hutan Amazon mampu mempengaruhi taufan di Jepun atau juga dikenali dengan istilah ‘butterfly effect.' Setiap kejadian ada sebab musababnya.

Inilah yang wajib kita yakini sepertimana kisah Nabi Musa dan Nabi Khidir ‘alaihumassalam dalam Surah Al-Kahfi.

2.Aspek Ekonomi

“Bandingan (derma) orang-orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, ialah sama seperti sebiji benih yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai; tiap-tiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji. Dan (ingatlah), Allah akan melipatgandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendakiNya, dan Allah Maha Luas (rahmat) kurniaNya, lagi Meliputi ilmu pengetahuanNya.” – Al-Qur'an; Surah Al-Baqarah (2), ayat 261.

Dalam ayat ini, Allah SWT menjanjikan balasan 700 kali ganda untuk sesiapa yang membelanjakan hartanya di jalan Allah. Ini menjelaskan Hukum Daya Tarikan yang berlaku apabila kita memberikan sesuatu dengan ikhlas membuatkan ianya kembali kepada diri kita sendiri dalam nilai gandaan.

3.Aspek Cinta

Jika anda membaca Surah Yusuf, adakah Zulaikha berjaya mendapatkan cintanya iaitu Nabi Yusuf as dengan cara godaan? Tidak sama sekali, bahkan akibat daripada godaannya, Zulaikha terpaksa men-counter cacian perempuan-perempuan di bandar Mesir dengan meletakkan kesalahan kepada kesempurnaan paras rupa Yusuf, manakala Yusuf pula dihumbankan ke dalam penjara oleh Al-Aziz. Bagaimana pula akhirnya Zulaikha berjaya mendapatkan Yusuf? Iaitulah setelah dia bertaubat ke jalan Allah SWT selepas mengakui penganiayaan yang dilakukannya kepada Yusuf as dan berpindah membawa seribu satu penyesalan ke suatu tempat yang jauh.

Yang tersirat daripada kisah ini, Al-Qur'an mengajarkan The Law of Attraction dalam mendapatkan pasangan hidup. Lelaki yang baik dan perempuan yang baik akan tertarik oleh satu daya tarikan yang berlaku antara keduanya. Dan begitulah sebaliknya. “(Lazimnya) perempuan-perempuan yang jahat adalah untuk lelaki-lelaki yang jahat, dan lelaki-lelaki yang jahat untuk perempuan-perempuan yang jahat; dan (sebaliknya) perempuan-perempuan yang baik untuk lelaki-lelaki yang baik, dan lelaki-lelaki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik…”

– Al-Qur'an; Surah An-Nur (24), ayat 26.

KESIMPULANNYA

“Barangsiapa yang menyerahkan dirinya kepada Allah, sedang dia berbuat kebaikan, maka dia telah berpegang kepada tali yang kukuh. Dan hanya kepada Allah kesudahan segala urusan.” – Al'Qur'an; Surah Luqman (31), ayat 22. Al-Qur'an adalah tali yang mampu menampung seluruh pemikiran anda. Untuk mengikat diri anda dengan Al-Qur'an, anda perlulah menyerahkan pemikiran kepada Allah SWT.

Oleh yang demikian, mohonlah kepada Allah dengan Al-Qur'an. Dekatkan diri dengan Allah dan mencintai Al-Qur'an.” – Ali Abi Talib.

YURAN KURSUS: RM999

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM300

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Law of Attraction Anugerah Agung VCD dll.*

| Atas |

27•  ANUGERAH AGUNG BRAINWAVE LAW OF ATTRACTION

Menggunakan Law Of Attraction bagi menarik Kekayaan

Apakah LAW OF ATTRACTION? Kini,ramai orang mula memberi perhatian pada Law of Attraction. Selepas buku The Secret berada di pasaran,fenomenanya mula memberi impak kepada masyarakat dunia.

Adakah konsep law of attraction baru ditemui?LOA adalah hukum yang mengatakan anda menarik perkara yang anda fokuskan. Energi yang anda keluarkan akan menarik energy yang sama kepada anda,baik positif mahupun negatif.

Law of Attraction mula diperkenalkan sejak tahun 1900. Sejak itu,buku berkenaan LOA ini diterbitkan diseluruh dunia.Namun,The Secret Berjaya daripada segi komersil dan pasaran apabila mereka Berjaya mengumpulkan sekumpulan tokoh besar daripada pelbagai bidang.

Saya akan menerangkan berkenaan LOA dan bagaimana anda dapat menggunakannya bagi menarik kekayaan kepada diri anda.

Tahukah anda bahwa apa yang terjadi dalam hidup anda dipengaruhi oleh hukum tarik-menarik (law of attraction)? Kemiripan menarik kemiripan. Apa yang anda fikirkan itulah yang terjadi samada Anda sedar atau tidak sedar akan kewujudannya.

Jika anda berfikir negatif maka yang negatif juga yang akan terjadi dalam hidup anda.

Dan jika anda berfikir positif maka hal-hal yang positif juga yang akan terjadi pada anda. Perhatikan orang kaya adalah orang selalu memikirkan kekayaan dan orang miskin adalah orang yang selalu merasa tidak memiliki, tidak berdaya, atau bermentaliti meminta sumbangan atau bantuan. Setuju atau tidak ini adalah kenyataan hidup.

Melalui program Law of Attraction ini,saya akan mendedahkan kepada anda rahsia penggunaan LOA untuk menarik Kekayaan,Wang yang banyak,menjadikan anda magnet positif bagi menarik segala keberuntungan,kemewahan hidup.HATI-HATI,HIDUP ANDA AKAN BERUBAH SETELAH MENGAPLIKASIKAN LAW OF ATTRACTION INI DALAM KEHIDUPAN ANDA,YANG ANDA PERLU LAKUKAN HANYALAH KEMAHUAN ANDA MENGIKUTI PANDUAN YANG DIBERIKAN.

Diri Adalah Magnet

Seperti yang saya katakan sebelum ini,diri umpama magnet. Sebagai magnet,kita sebenarnya tidak perlu memaksa(to force) bagi mendapatkan wang dan kekayaan. Sebaliknya,kita hanya perlu menggunakan kekuatan magnet yang ada dalam diri bagi menarik kekayaan itu.

Sebenarnya pemikiran adalah energi. Oleh itu, ia mempunyai kekuatan untuk manusia. Sebagai energy, ia mempunyai sifat menarik energy ataupun frekuensi yang sama sepertinya. Oleh itu,setiap kali anda berfikir,anda perlu memastikan frekuensi ataupun energy yang dilahirkan daripada pemikiran anda akan menarik apa yang anda inginkan.

Perkara yang anda perlu lakukan adalah berhenti daripada memikirkan perkara-perkara yang anda tidak mahu. Ini kerana,apabila anda memikirkan berkenaan kemiskinan,anda akan mengeluarkan frekuensi ataupun energy kemiskinan yang menarik kemiskinan kepada diri anda.

MENGGUNAKAN ENERGI BAGI MENARIK KEKAYAAN

Ini adalah rahsia besar yang saya kongsi bersama anda. Masih ramai yang belum mengetahui rahsia ini. Oleh itu,betulkan kerusi dan duduk dengan tenang sebelum anda terus membaca rahsia di bawah ini.

Cuba tanyakan pada diri anda faktor yang menyebabkan anda ingin memiliki kereta Mercedes Benz? Apakah yang menyebabkan anda terlalu ingin memiliki kereta itu? Ambil kertas dan tuliskan sebabnya.

Jika sudah siap menulis, cuba bandingkan dengan sebab-sebab yang saya senarikan di bawah:

Saya ingin memiliki kereta Mercedes benz kerana saya rasa dihargai,bangga, selesa, puas, mewah, dikagumi,dihormati dan mungkin ada beberapa lagi.

Ia adalah perasaan atau emosi anda. Anda ingin memiliki Mercedes kerana emosi. Emosi mengeluarkan energi bangga,gembira,puas,mewah dan lain-lain lagi. Dalam praktikal kuasa minda,kebanyakan pengamalnya menggambarkan objek. Namun,disini saya meminta anda mengeluarkan perasaan yang anda miliki selepas memiliki kereta itu.

Menggunakan emosi adalah sama seperti kita menggunakan energy bagi menarik apa saja yang kita mahukan. Malah,kadangkala energi menarik bukan sahaja objek yang kita mahukan,tetapi objek terbaik untuk kita. Sebenarnya kita tidak tahu Mercedes itu kereta terbaik untuk kita ataupun tidak. Kita hanya sukakan kereta itu kerana iklan ataupun cerita-cerita individu yang menggunakannya. Apabila kita menggunakannya,belum tentu kita juga menyukainya.

Apabila kita fokus pada perasaan atau emosi sebenar, kita menarik apa yang terbaik untuk diri kita. Ia adalah rahsia energi yang hebat.Jadi bagaimana kita dapat menggunakan rahsia ini.

Saya berikan satu contoh lagi bagaimana teknik ini dapat difahami. Katakan seorang wanita sangat mencintai lelaki A. Oleh kerana terlalu suka, setiap hari wanita ini menggambarkan dirinya berkahwin dengan jejaka A tadi. Disebabkan amalan visual yang kuat serta beserta emosi,akhirnya wanita itu Berjaya memiliki impian dan cita-cita yang diingini. Persoalannya, adakah wanita itu bahagia? Adakah jejaka itu pilihan yang terbaik? Adakah jejaka itu dapat menggembirakan wanita itu?

Jawapannya belum tentu,bukan? Namun, jika anda menggunakan energy emosi yang akan saya terangkan,anda bukan sahaja boleh menarik jejaka itu,tetapi anda menarik jejaka yang dapat memenuhi keinginan dan yang terbaik untuk anda.

Apakah ciri-ciri yang anda inginkan selepas anda mengahwini jejaka itu? Gembira,kasih saying,cinta,bahagia dan makmur. Jika wanita itu cuba memvisualkan situasi yang beliau sedang menikmati kehidupan keluarga seperti itu setiap hati,dengan izin Tuhan wanita itu dapat menarik jejaka yang akan memenuhi keinginan yang divisualkan secara mental dan emosinya.

Keajaiban Menanti Anda. Bayangkan Hidup Anda Apabila Anda Mengaplikasikan Teknologi Brainwave Kesuksesan dengan Langkah Mudah Ini:

Anda boleh tentukan apa jua matlamat dan saksikan ia 'menjelma' dalam hidup anda kerana sekarang anda mempunyai kaedah untuk melakukannya.

Anda sentiasa dipenuhi dengan energi positif kerana keyakinan anda terhadap hidup sentiasa berada pada tahap maksimum. Anda yakin cepat atau lambat anda akan memperolehi apa yang anda impikan.

Anda boleh menjalani hidup anda tanpa bimbang kerana anda tahu alam sentiasa di sisi anda dan anda tahu apa sahaja yang anda minta anda akan perolehi.

Anda akan lebih menghargai setiap detik dan peristiwa dalam hidup anda. Anda mampu untuk meninggalkan semalam di belakang dan mengorak langkah baru menuju hari esok. Sekarang anda mengerti kenapa hari ini digelar sebagai "the present".

Anda akan mempunyai 'kompas dalaman' yang menunjukkan arah atau tindakan yang perlu anda ambil. Anda tidak akan "sesat" lagi dalam perjalanan hidup anda.

Anda akan hidup secara harmoni dengan alam kerana anda mengerti segala apa yang berlaku adalah terbaik untuk anda.

Anda akan sentiasa mempunyai semangat dan motivasi untuk menyelesaikan apa yang telah anda mulakan.

Anda akan sentiasa yakin yang anda mampu memperolehi apa sahaja keinginan kerana halangan-halangan yang selama ini mensabotaj usaha anda telah berjaya anda "bersihkan".

Anda menjalani hidup yang bermatlamat kerana kini anda lebih jelas dengan apa yang anda inginkan dalam hidup.

Apabila anda memiliki lebih daripada apa yang anda perlukan, anda boleh memberi limpahan rezeki dan kemewahan ini kepada orang lain. Anda boleh membantu orang lain terutamanya orang yang anda kasihi untuk memperbaiki kualiti kehidupan mereka.

Cuba Anda Bayangkan Jika Anda....

Mempunyai banyak masa terluang bersama keluarga ANDA yang tersayang

Boleh pergi melancong ke mana sahaja yang ANDA suka - London , Paris , Disneyland

Boleh membeli kereta dan rumah idaman anda tanpa perlu berhutang

Tidak perlu mengunci jam untuk pergi kerja dan tidak perlu terperangkap dalam traffic jam

Boleh mengucapkan Selamat Tinggal kepada Boss /Majikan yang cerewet,sombong dan suka dibodek

Boleh menderma ke badan kebajikan, anak yatim dan menolong orang dalam kesusahan

Dan anda juga akan dapat melakukannya sama seperti saya dalam SEKELIP MATA sahaja!

Teknologi Brainwave saya ini MUDAH difahami dan senang dilakukan oleh sesiapa . Semuanya di dalam Bahasa Melayu 100% dan menggunakan teknik-teknik di sesuaikan untuk rakyat Malaysia sahaja !

Anda mungkin pernah mendengar atau mencuba pelbagai program CEPAT KAYA sebelum ini, dan nasihat saya - lupakan sahaja semuanya ! Anda akan kerugian masa (dan mungkin ribuan ringgit) cuba untuk mencari teknik yang berkesan.

P.S. Jangan hanya menunggu untuk setiap impian  anda menjadi kenyataan dengan sendirinya tanpa apa-apa ‘usaha' dari pihak anda. Kecualilah anda mengambil tindakan positif untuk merealisasikan impian atau angan-angan anda, nasib dan keadaan hidup anda tidak akan berubah. Sekarang adalah masa untuk anda bertindak untuk merubah nasib dan kehidupan anda.

P.P.S. Anda mungkin pernah mendengar mengenai Hukum Tarikan tetapi tidak pasti bagaimana untuk menggunakan Hukum Tarikan ini dengan cara yang betul. Teknologi Brainwave ini akan memberikan satu panduan lengkap bagaimana anda boleh menggunakan Hukum Tarikan ini secara maksimum!

ANUGERAH AGUNG BRAINWAVE LAW OF ATTRACTION

YURAN KURSUS: RM500

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah, Anugerah Agung Brainwave Law of Attraction,e-book penggunaan brainwave dll.*

| Atas |

28•  DVD VIDEO VISUALISASI PENGAKTIF AURA KEKAYAAN & KESUKSESAN

(THE SECRETS)

Anda ingin sukses dalam hidup? ingin mempunyai rumah mewah? Kereta mewah? dapat jodoh? wang berlimpah? melancong ke luar negeri? Hidup bahagia & sejahtera? ... semua pasti boleh anda raih setelah anda mempelajari rahsia ini!! sebuah teknik paling moden berguna untuk mengakses kekuatan terbesar yang ada pada diri manusia untuk mewujudkan segala keinginan. Tanpa puasa, baca mantra, atau ritual lainnya! apapun latar belakang pendidikan dan agama anda, dijamin anda mampu meraih segala hal yang anda impikan!!

Inilah rahsia terbesar yang telah ditemukan di abad-21 setelah melalui pengalaman berabad-abad kehidupan manusia; sebuah kunci rahsia yang apabila dijalankan akan menghasilkan keajaiban dalam hidup manusia.

Kini rahsia tersebut mulai diajarkan kepada banyak orang diseluruh dunia agar mereka mencapai kesuksesan dalam hidupnya dan dunia dihuni oleh manusia-manusia yang lebih berkualiti. Ilmu rahsia ini diajarkan oleh para ahli metafizik, falsafah, ahli fizik, Spiritual,Jutawan dll dalam bentuk bentuk CD Visualisasi seperti anda menonton filem sehingga dijamin anda akan lebih menguasai berbanding hanya membaca teorinya saja. Dengan mengaplikasikan ilmu rahsia ini, anda seperti memiliki lampu aladin yang mampu mewujudkan segala keinginan anda!. Tidak percaya?? pelajari dan buktikan Sendiri Rahsia Menarik Kekayaan, Rahsia dalam Percintaan, Rahsia Kesihatan dll melalui ilmu Law of Attraction ini.

HARGA DVD VISUALISASI PENGAKTIFAN AURA KEKAYAAN & KESUKSESAN : RM150

| Atas |

29•  PEMBERSIHAN SERTA PENGAKTIFAN PUSAT TENAGA TUBUH

Walaupun pada tubuh terdapat banyak cakra, perhatian harus tertuju pada 7 cakra utama. Dengan bersih dan terbukanya ke tujuh cakra utama, cakra- cakra lain akan ikut terbuka juga. Panduan pembersihan serta pengaktifan pusat tenaga tubuh dalam manual ini akan menyalurkan energi seluruh bahagian tubuh terhubung dengan ketujuh cakra melalui tulang punggung.

Penyakit mungkin timbul kerana adanya bahagian yang kurang berfungsi dengan baik yang secara eterik mungkin disebabkan oleh dua hal iaitu hambatan atau kurangnya energi. Dengan membersihkan seluruh cakra utama, cakra-cakra akan mengeluarkan hambatan atau energi negatif dan menarik energi baru yang sihat(positif).Inilah prinsip yang dipergunakan dalam pengubatan akupuntur.

YURAN KURSUS: RM50

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Ilmu Pembersihan Serta Pengaktifan Pusat Tenaga Tubuh Anugerah Agung VCD dll.*

| Atas |

30•  ILMU MAGNETISME PERIBADI UNTUK MENARIK KEKAYAAN,KESUKSESAN DAN PESONA DIRI

Daya Tarik Ilmu Magnetisme

Jika serbuk besi kita taburkan ke batang magnet maka serbuk yang kecil itu akan cepat melekat atau tertarik ke dinding batang magnet tadi. Selagi serbuk itu masih dalam medan magnetnya maka selama itu serbuk tetap melekat. Besi biasa itu tidak akan mampu menolak kerana dirinya tidak memiliki kekuatan magnet. Ianya kosong dan lemah.

Bagi magnet lain jika dihadapakan hujung kutub-kutubnya yang sama akan saling bertolakan dan jika kutubnya berlawanan maka ia akan saling tarik menarik.

Manusia sebenarnya terdiri daripada beberapa golongan:

Golongan manusia yang memiliki magnet yang besar(secara semulajadi atau latihan)

Golongan yang memiliki magnet yang memiliki kekuatan yang sedikit atau lemah.

Golongan yang kosong iaitu tidak memiliki kekuatan magnet. Tetapi ini jarang sekali berlaku kerana selalunya manusia masih mempunyai daya magnet dan daya tarikan walaupun pada satu lingkungan pengaruhnya teramat kecil.

Orang yang berhadapan dengan seorang yang memiliki daya magnet yang besar, dia akan merasa tertarik kepada orang tersebut. Sumber daya tarik itu berasal dari bermacam-macam sebab. Erti tertarik bukan sahaja kerana rasa simpati sahaja tetapi perasaan yang tidak boleh dielakkan seperti kerana rasa hormat kerana terikat oleh kewibawaan yang tinggi, kekuasaan peribadi yang menarik, rasa kebanggaan,kekaguman dan sebagainya.

Wajah atau bentuk seseorang dapat menimbulkan daya tarik(misalnya daya tarikan seks) dari bibirnya, dari bentuk tubuhnya dari warna kulit,mimik bicaranya dan sebagainya. Daya tarik mengundang rasa dekat dan menarik hati seseorang. Ini berlaku kerana adanya arus magnet tersebut. Seseorang memiliki daya magnet mengikut kemampuan masing-masing dan kadang-kadang daya tersebut meluntur dan menjadi pudar jika tidak dipelihara baik-baik. Adalah baik anda memelihara dan menguatkan daya magnet tersebut melalui latihan-latihan magnetisme Anugerah Agung.

Ahli magnetisme mempunyai batas kekuatan tertentu berdasarkan kekuatan dan kemampuan mengirimkan fikiran kepada orang lain. Jambatan penghubung fikiran itu dapat terjadi dengan adanya arus magnet. Magnetisme mempunyai jarak tertentu sesuai dengan kekuatan magnet masing-masing.

Keinginan yang bersifat untuk menakluk orang lain itulah menjadi jalan untuk mengirimkan fikiran dan pengaruh kepada objek atau orang lain.

Untuk penaklukan jarak jauh ahli magnetisme bekerja seperti telepathi mental sekalipun pancaran itu diterima oleh objek atau orang yang ingin kita pengaruhi melalui syaraf-syarafnya kemudian barulah menuju ke otak. Sudah tentu pengaruh orang seseorang ahli magnetis akan lebih kuat jika jaraknya semakin dekat.

Ahli magnetisme akan sentiasa menggunakan kekuatan konsentrasi atau pemusatan pemikiran. Ini adalah kerana konsentrasi adalah asas segala jenis ilmu ghaib yang bersumber dari kekuatan fikiran. Kehendak seorang ahli magnetis sudah bersatu ke dalam fikiran yang dipancarkan ke dalam jasmani melalui mata,suara,kulit dan semua anggota tubuhnya menjadi pancaran seperti arus elektrik.

Arus elektrik itu telah dikoordinasi secara baik oleh alat-alat di dalam tubuhnya sehingga urat darah dan sarafnya seperti penghantar arus yang tetap mengalir. Ianya bersumber dari tengah-tengah bahagian otak.

Urat syaraf yang dilalui arus elektrik yang mengalir dari otak kemudian kembali adalah aliran positif dan negatif kerana otak bertindak seperti penjana elektrik atau generator yang kerjanya sangat sempurna dan istimewa. Elektrik pada manusia sama seperti unsur ghaib yang mengalirkan tenaga atau daya magnetisme. Ia berputar atau mengalir menurut jangkauan kekuatan dayanya.

Seorang lelaki dan perempuan akan mempunyai daya tarik menarik dan sumber daya tarik itu sudah ada untuk mengadakan persenyawaan dan mengembangkan keturunan.

Seorang pegawai merasa tunduk dan taat kepada ketuanya kerana rasa kebergantungan sumber rezeki dan keperluan hidupnya. Seorang anak mencari ibunya kerana ibu tempat berlindung. Semua perhubungan ada yang berfungsi sebagai sumber magnet dan objek yang tertarik. Dalam hal ini kekuatan magnetisme dapat menaklukkan seseorang menjadi orang yang di bawah pengaruh. Dan hali ini bersifat psikologi juga, banyak juga situasi di mana kita tidak dapat menerangkannya mengapa dia begitu tertarik dan menurut perintahnya serta mahu mengubah sikapnya jika diberikan saranan-saranan. Semua pengaruh itu terjadi di dalam keadaan sedar.

Seseorang yang tidak memiliki daya magnet mereka bukannya menarik tetapi selalu tertarik kepada sumber-sumber magnet yang lebih kuat. Bahkan sebahagian mereka sudah kacau-bilau susunan magnetnya sehingga dia selalu ditolak oleh masyarakat.

Itulah sebabnya memelihara kelestarian lahir dan bathin,tindakan dan perbuatan yang baik sentiasa menjadi sumber daya tarik magnetis yang sebesar-besarnya. Kekuatan budi menimbulkan kekuatan jiwa yang sanggup menaklukkan manusia adalah sifat ahli magnetis yang harus dipelihara.

Rasa percaya pada dirinya sendiri adalah suatu cara untuk membangun kekuatan jiwa dan merupakan kekuatan yang positif. Begitulah yang dikehendaki dan syarat yang pertama oleh ahli magnetisme yang wajib dimiliki. Manusia dapat memperbesar nilai magnet di dalam dirinya sendiri dengan memperbaiki, menyempurnakan susunan unsur ghaib tersebut.

Jadi syarat yang pertama bagi ahli magnetisme dia haruslah bersikap menarik dan menyenangkan orang lain. Memiliki keperibadian yang menarik. Apakah dia manis dalam pergaulan. Apakah dia seorang yang memiliki kewibawaan yang tinggi. Apakah dia seorang penyantun yang baik dan ikhlas.

Keperibadian yang tidak menarik bukanlah dari bentuk lahir tetapi oleh kerana ketinggian isi yang telah memancar keluar. Sebab isilah yang menentukan bentuk.

YURAN KURSUS: RM300

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM100

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Magnetisme Peribadi Untuk Menarik Kekayaan,Kesuksesan Dan Pesona Diri Anugerah Agung VCD dll.*

| Atas |

31•  PROGRAM RIZQUHUL GHOIB AL-WAHHAB ANUGERAH AGUNG

Ilmu pembuka Rezeki langit danBumi,menarik rezeki 4 penjuru alam,mudah dan luas rezeki,rezeki mewah,maju perniagaan,selesaikan masalah kesempitan hidup dan hutang keliling pinggang,kunci melepaskan hutang,ilmu membuat ibu duit,ilmu pelaris ampuh,dll

Proses Pembangkitan iImu:

 • Proses pembangkitan +/- 1 jam

 • Dapat diproses secara langsung / jarak jauh ( Distance procces )

 • Bersifat kekal seumur hidup

 • Tidak mengganggu akhir proses kehidupan

 • Dapat diikuti siapa saja muslim / non-muslim

 • Tidak melalui cara puasa tertentu dan ritual yang memberatkan

 • Boleh diikuti baik lelaki / wanita dewasa

 • Bimbingan bersifat kekeluargaan dengan pembina

Module-module kursus Rizquhul Ghoib Al-Wahhaab dan Manfaatnya :

Kunci kerezekian menembus dimensi ghaib alam kerezekian

Membantu mengatasi masalah dalam karier,sukar mendapat pekerjaan,masalah temuduga

Memantapkan kosentrasi

Kecerdasan spiritual

Meningkatkan rasa percaya diri(positif thinking),mengaktifkan Ion tubuh,ketenangan

Memperoleh hujan rezeki,wang tidak putus-putus berdatangan dari segala penjuru,lancar segala urusan

Membuka pintu rezeki secara ghaib

Menghilangkan hambatan,halangan dan rintangan ke atas diri

Pelarisan restoran,kedai,hotel,kilang dan lain-lain lagi

Aura magnetisme kerezekian yang sangat dahsyat luarbiasa,membuat anda sentiasa diingati dan dirindu,penting untuk urusan perniagaan.

Rahsia sukses segala bidang.

Bagi sesiapa yang memiliki ilmu ini,maka dirinya memiliki daya Keberuntungan,berdaya tuah sangat tinggi,pesona luarbiasa

Pengasihan,pemikat sukma peribadi insani,mengetarkan hati,penunduk dan bijak berkomunikasi.

Keselamatan,disegani kawan mahupun lawan.

Mempunyai daya karisma yang luarbiasa dan jarang dimiliki

Untuk memenuhi keinginan atau hajat impian seperti ingin memiliki kereta,rumah,bisnes dsbnya

Rezeki yang berlimpah ruah,berkah serta mewah

Menarik tender,bisnes,proposal,dll

Memudahkan penjualan kereta,barang-barang,

Ibu duit karomah

Ilmu bank ghaib

Kertas bertukar jadi wang asli(terdesak)

YURAN KURSUS: RM599

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Rizquhul Ghoib Al-Wahhab Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

32•  ILMU JALURAN GHAIB KEREZEKIAN

Insya Allah dalam jangka masa setahun orang yang mengamalkannya akan menjadi KAYA dan SUKSES. Inilah kekuatan JALUR GHAIB rezeki dan kekayaan.

YURAN KURSUS: RM250

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Jaluran Ghaib Kerezekian Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

33•  ILMU PENGAKTIF AURA KEKAYAAN + KAEDAH MENGAKSES ENERGI KEKAYAAN

(kaya wang dan kaya harta)

Kalau anda ingin banyak rezeki(banyak wang dan banyak harta kekayaan) maka anda harus pandai mengatur dan mengembangkan usaha ekonomi dengan rajin bekerja dan berusaha,jujur dan penuh semangat.Namun selain usaha zahir perlu juga disertai usaha batin,iaitu dengan melakukan amalan khusus istimewa Pengaktif Aura Kekayaan yang sangat ampuh dan mustajab ini.

Kaedah Mengakses Energi Kekayaan

Di sekeliling anda, dan seluruh pelusuk dunia , peredaran tenaga hayat tetap berlaku. Ia wujud tidak hanya kerana ia merupakan suatu medan tenaga mengalir disekitar setiap benda hidup, bahkan juga mengalir medan energinya melalui bumi, melalui atmosfera disekitar kita, dan dalam alam semulajadi. Aliran tenaga ini tersambung pada semua yang wujud, dan anda, sebagai satu makhluk kehidupan mengambil tenaga kehidupan ini pada setiap ketika. Anda tanpa menyedari selalu melakarkan tenaga kehidupan ini ke dalam medan tenaga aura anda sendiri , dan tenaga kehidupan inilah yang menyokong hidup anda.

Dengan tujuan menyalurkan satu sukatan lebih besar tenaga aura ini ke dalam diri anda, terlebih dahulu anda mesti belajar untuk membawa satu sukatan tenaga aura yang lebih besar ke dalam medan tenaga anda sendiri. Cara yang anda akan lakukan ini adalah dirujuk sebagai Mengakses Masuk Tenaga Aura Kekayaan ke dalam diri Anda. Selepas menerima Sikronisasi pertama dari Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D anda langsung boleh melatih keupayaan ini.

YURAN KURSUS: RM499

TAWARAN/PROMOSI YURAN KURSUS: RM150

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Ilmu Pengaktif Aura Kekayaan + Kaedah Mengakses Energi Kekayaan Anugerah Agung VCD Tutorial.*

| Atas |

34•  ANUGERAH AGUNG MIND-SYNC MONEY MAGNET (BRAINWAVE TECHNOLOGY)

Anugerah Agung memperkenalkan kepada anda suatu kaedah untuk mengoptimumkan potensi Money Magnet Diri Anda dengan jalan yang sangat mudah, iaitu dengan memanfaatkan teknologi Saintifik gelombang otak (Brainwave Entrainment Technology+Teknologi Metafizik).

Dengan penggunaan yang sangat mudah dan praktikal, Anda akan menemukan manfaat nyata yang dapat anda rasakan dengan cepat.

Hanya dalam masa beberapa minit sahaja anda menggunakan Teknologi Brainwave dengan cepat dan mudah melatih Minda Bawah Sedar anda untuk lebih konsisten menarik lebih banyak rezeki/wang/material/kemewahan kepada anda dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti kehidupan anda dalam 24 jam sehari walaupun ketika anda sedang tidur dan dalam sebarang keadaan ekonomi.

MAGNET WANG

Apa yang akan anda dapatkan dari Program Anugerah Agung Brainwave Mind Sync-Money Magnet ini?

 • Jadikan fikiran anda sebagai magnet wang dan kekayaan!

 • Think and act like a winner!

 • Ciptakan kesuksesan anda dengan mudah

 • Temukan rahsia jutawan berfikir dan bertindak

 • Tingkatkan kreativiti ke level maksimum!

 • Booster daya imaginasi dan daya berpikir kreatif

 • Berpikir positif bila-bila masa dan dimana saja

 • Penuhi semua keinginan anda

 • Berfikir sukses setiap saat!

 • Menilai situasi persaingan dengan presisi

 • Bangkitkan motivasi kuat setiap saat

 • Mengatasi rasa bosan dan stress di tempat kerja

 • Dapatkan manual exclusive, dll

Rahsia Luarbiasa CEPAT KAYA Dengan Teknologi Saintifik Gelombang Otak(Brainwave)

+Teknologi Metafizik ...
(Teknik Kekuatan Minda Bawah Sedar),
Menjadi "MAGNET WANG"

"Kejayaan,Kesuksesan Kekayaan, Kebahagiaan
Serta Kemewahan Hidup Yang Anda
Impikan Selama Ini Bukan Lagi
Khayalan- Kini ia Adalah
Sebuah KENYATAAN!" 

  Ketahui Langkah Mudah & Tepat untuk Transformasikan Diri Anda
Menjadi Magnet Wang Dan Menukarkan
Segala Impian Anda Menjadi Kenyataan.

Mendapat Rezeki Yang Berlimpah Ruah
Kini Zaman Kegelapan Anda Telah Berakhir!

Duit dan kekayaan adalah amat berharga dalam kehidupan kita,tetapi yang paling penting adalah rasa gembira dan bersyukur diatas kedua nikmat ini. Menjadi seorang yang kaya is a good thing - persoalannya adalah bagaimana kita melakukannya dan adakah kita gembira dengan apa yang kita lakukan dalam mencapai kekayaan itu.

Seperti kebanyakan orang yang sering merasakan nak buat duit ni susah,Tetapi sebenarnya bila dalam mindset kita dah start dengan rasa 'susah' ni, memanglah the end result akan jadi 'susah' jugak. Jadi bagaimana untuk menjadi ‘money magnet' ?

Powerful secrets to become a money magnet..

1) Throw the limiting beliefs that's holding us

Tak semestinya perlu jadi lawyer atau doktor baru boleh jadi kaya. Contoh terbaik adalah billionaire seperti Bill Gates, Dell dan Steve Jobs. Bukanlah maksudnya mengajar seseorang untuk meninggalkan ilmu tetapi untuk memberi kesedaran yang creating money is not as hard as what people are thinking.

Kadang-kadang, untuk mencapai cita-cita, kita perlu menentang arus and it is very important to become aware of dream stealer. Tak payah tunggu orang lain bagi kebenaran untuk kita bertindak menyusuri jalan mendapatkan kejayaan yang kita ingini.

Build the courage within ourselves and pursue our dream of living the way we always dream of. Sedar atau tidak, bila kita passionate about what we are doing, kita akan start to attract money and wealth.

2) Melaburlah atas diri untuk meningkatkan ilmu kewangan dan personal development

Seseorang yang ingin menjadi ‘money magnet' perlu menguasai teknik untuk mengawal kewangan masing-masing. Seperti kata Jim Rohn, “Work harder on yourself than you do on your job”

3) Ask for what you want - pohonlah apa yang anda ingini

Sekiranya anda mahu duit dan kesenangan hidup, jangan takut untuk memohon kepadaNya. Dia Maha Mendengar…

Jangan rasa segan silu dan jangan rasa anda tidak mempunyai hak untuk meminta dariNya. Pilihan terletak diatas tangan masing-masing. Kita boleh terus menerus trying to work really hard for money atau berterusan memohon padaNya apa yang kita mahu. Percayalah yang Dia Maha Mendengar dan kita perlu bersedia untuk menerima.

Petunjuk mungkin datang dalam bentuk ilham atau what we call ‘ahha' moment tapi yang menerimanya perlulah bersedia untuk bertindak dan berusaha untuk menjadikannya realiti.

It is all up to you

AWAS: Berhati-hati dengan Teknologi yang anda gunakan dan praktikkan dalam Program Anugerah Agung Money Magnet ini. Rahsia ini sungguh hebat dan sangat efektif, ia mampu membuat hidup anda berubah serta merta jika digunakan sepenuhnya!

Dengan segenap kerendahan hati, saya ingin berkongsi teori tentang energi luar biasa dari Alam Semesta yang dapat ditarik ke dalam diri kita melalui teknik khusus, sangat mudah, sangat ilmiah dan insya Allah langsung dapat dirasakan, menjadi "Magnet Wang", Hidup kita akan berubah dengan sangat cepat. Teknologi ini saya dapatkan dan bahkan saya rasakan sendiri melalui inti pembelajaran ilmu spiritual, teori kekuatan bawah sedar, ilmu fizik Quantum mahupun bukti kedahsyatan hukum daya-tarik, kesemuanya saya gabungkan menjadi beberapa Langkah Mudah. Saya Berani memberi Jaminan Kerana Dengan Program Brainwave Ini, Potensi Alamiah Anda akan Bangkit,Aktif Kekuatan Anda Akan Berlipat ganda, dan Keberuntungan Akan Selalu Bersama Anda.

•  Teknik Ini Sangat Ilmiah Kerana Boleh Dijelaskan dengan Ilmu Fizik Quantum dan Hukum Daya-Tarik(Law Of Attraction)

•  Dan Saya Berani Memperkenalkan Teknologi Brainwave Ini kepada Anda Semua Kerana Saya Sendiri Telah Merasakan Langsung Kedahsyatan Teknologi Brainwave Ini.

Dengan Program Anugerah Agung Brainwave Money Magnet ini Saya Jamin Anda Akan Menjadi "Magnet Wang" dengan Sangat Cepat, Bahkan Banyak Keajaiban Lain Akan Mengikutinya Secara Automatik sbb :

* Anda akan menemukan jalan sukses dengan cepat (Magnet Wang )
* Anda akan menemukan potensi besar yang ternyata dimiliki
* Anda akan menemukan bidang / karier yang sangat diminati
* Anda akan merasakan kebahagiaan hati yang sangat menyenangkan
* Anda akan sembuh dari sakit dan menjadi lebih sihat
* Anda akan merasa sering beruntung dalam setiap langkah
* Anda akan lebih percaya diriAnda akan lebih dihormati orang banyak
* Buka Aura Automatik
* Sukses, Peluang Kerja Pasti Dalam Genggaman
* Menemukan Peluang Usaha Terdahsyat Dalam Bawah Sedar sendiri
* Meraih Impian TerBesar Fikiran kita

Wow, Banyak Sekali ...

Memang Inilah Kedahsyatan Teknik Kekuatan Minda Bawah Sedar, Anda Benar-Benar Akan Berubah, Nikmati Saja ...

Sangat Ilmiah, Logik, Masuk Akal, Halal, Sangat Mudah & Sangat Cepat Hasilnya...

BONUS SUPER ISTIMEWA:

•  E book Ilmu Kunci Emas Kekayaan Agung Terdahsyat yang berijazah yang energinya sangat dahsyat & Agung menembus dimensi ghaib kerezekian(telah dibuktikan oleh ribuan anggota Anugerah Agung)

•  E book Panduan Buat Ibu Duit Sangat Dahsyat,Berkhasiat Penderas Rezeki,Cepat Kaya,Hidup Sentiasa Berkecukupan,Meraih kesuksesan,Kunci Gerbang Harta Sejati. Menguasai Ilmu Wang Asma Karomah Pamungkas /Wang Bibit / Wang Balik / Ibu Duit (Bil Fuluz). Anda akan dibimbing secara spiritual dan praktikal panduan betul dan tepat serta diijazahkan Kunci Ilmu membuat Ibu Duit Wang Asma' Karomah Pamungkas,dimana Tanpa melakukan ritual yang sulit kami jamin dalam waktu yang sangat singkat anda sudah mampu membuat wang Asma' bertuah atas izin Allah semata.

Jangan menunda dan menunggu lebih lama lagi. Miliki "Produk Dahsyat" yang akan mengubah Hidup Anda sekarang juga!

Sampai jumpa, kita bertemu nanti di puncak sukses!

Salam Sukses

| Atas |

35 •  KAD TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG(EKSPLORASI KEKAYAAN)

(Khusus untuk pengaktifan Kerezekian/penderas rezeki,pelarisan,pembuka jalur rezeki seseorang,pembuka pintu kekayaan tanpa batasan)

 

“ KAD TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ”, Kad BioZima Universal Kekayaan yang khusus berfungsi pada jalur kerezekian seseorang, kad ini hanyalah penghantar lebih terbukanya atas maksud kerezekian seseorang, (catatan : bukan bererti bahawa rezeki seseorang ditentukan oleh adanya kad ini). Kad ini hanya sekadar ikhtiar penderas kerezekian, namun tetap saja bergantung pada kualiti iman seseorang untuk memohon kepada Tuhan-Nya.

Kad Transformasi Zon Kekayaan ini berupa Kad bioenergi yang memancarkan gelombang elektromagnetik dan diproses secara ilmiah,Saintifik,Moden,Metafizik oleh Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D.

Anda dapat memanfaatkan kad bioenergi kekayaan ini untuk mempermudah terbukanya pintu rezeki dari berbagai penjuru,datang tak terduga atas izin Allah.Sangat berguna bagi anda yang sedang menjalani usaha atau bisnes perniagaan supaya Maju,berkembang pesat,lancar dan mendapat keuntungan berlipat ganda. Mengatasi masalah ekonomi dan karier,membuka peluang keberuntungan bagi setiap orang untuk lebih sukses dan sejahtera,kesuksesan dalam bidang karier. Dengan akses bioenergi kekayaan semuanya akan mudah menuju keberhasilan.

Agar Kad Transformasi Zon Kekayaan ini bekerja lebih sempurna anda hanya perlu melakukan pengaktifan terhadap Kad ini agar terjadi sinkronisasi dengan jalur kerezekian peribadi anda. Perlu diketahui setiap orang memiliki jalur kerezekian yang berbeza-beza, dan setiap orang cenderung memiliki hambatan/aral kerezekian masing-masing yang berbeza-beza pula. Kad Transformasi Zon Kekayaan ini berfungsi mengikis kecenderungan adanya hambatan/aral yang ada pada jalur kerezekian seseorang. Biasanya kecenderungan hambatan/aral ini adalah berasal dari manusia itu sendiri, sesuai dengan jalan pertumbuhan kehidupan orang masing-masing, dari sejak disusui sampai saat sekarang ini. Ketika kecenderungan aral/hambatan terkikis dari jalur kerezekian anda, maka menjadi berhak dan hak andalah secara optimum mendapatkan jalur kerezekian anda sendiri yang menjadi lancar.

Fungsi Kad Transformasi Zon Kekayaan ini :  

 • Untuk mengikis  “aral/hambatan kerejekian/bloking” dari tubuh  anda secara fizikal  dan spiritual

 • Untuk mengaktifkan dan memberdayakan pend e rasan kere z ekian yang menjadi hak anda dari Tuhan YME.

 • Sebagai sarana pembuka kere z ekian anda (membuka dan menyerap energi keberuntungan anda)

 • Sebagai sarana pembuka atas segala  terkabulnya keinginan dan maksud anda atas hak kere z ekian anda  (hanya hal-hal yang baik saja)

 • Secara automatik Kad Transformasi Zon Kekayaan ini memiliki radius perlindungan kerezekian yang tebal dan kukuh.

 • Membersihkan aura anda sehingga menjadi daya tarik re z eki yang deras.

 • Aura Sukses, Re z eki mengalir untuk mencapai hidup berkecukupan.

 • Tak perlu pelarisan, a tomati k perniagaan Anda akan menjadi laris.

 • Hutang menumpuk sekalipun, akan cepat terbayar.

 • Cepat memperoleh kedudukan, yang masih menganggur cepat mendapat pekerjaan.

Kad Transformasi Zon Kekayaan ini bekerja pertama kalinya pada pengikisan “aral/hambatan/bloking”, yang ada pada diri anda,secara logiknya semakin menjadi tipis “aral/hambatan/blok” jalur kerejekian anda menjadi lebih terang/bersih, maka amulet bekerja lebih cepat atas segala maksud dan tujuan dan keinginan anda atas yang benar-benar hak kerejekian anda, sehingga pintu atau jalur  kerejekian meningkatkan terkabulnya keinginan anda akan lebih terbuka.

Terkabulnya segala sesuatu kembali berpulang pada keyakinan anda terhadap Tuhan YME Sang Pencipta

Kad Transformasi Zon Kekayaan ini tidak memberatkan dan tidak ada pantangan apapun asalkan sejalan dengan niat baik anda, Kad Transformasi Zon Kekayaan ini boleh dibawa kemana saja atau diletakkan di dompet, tempat simpanan wang,anda, di mana saja, dan tidak ada pantangan untuk menanggalkan Kad Transformasi Zon Kekayaan ini apabila anda pergi ke tandas.

PENTING: Kad Transformasi Zon Kekayaan Agung ini bukan azimat!!! Kad ini sebagai alat sahaja, jika mempercayai Kad ini memberi kuasa maka ia adalah syirik. Hindari dari perkara-perkara yang mensyirikkan kerana setiap apa yang terhasil adalah dengan Keizinan Allah SWT

PENYEDIAAN KAD TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG: RM150

(Tambahan RM20 untuk tambang Pos Laju Skynet)

Persediaan Terhad:
Fokus Kad Transformasi Zon Kekayaan: Membuka Aura Rezeki Anda, dan Media Pelaris Usaha
Sifat: Instan, langsung berfungsi setelah diaktifkan
Prosedur: Kami akan mengirimkan pakej berisi Kad Transformasi Zon Kekayaan dan Tata Cara Pengaktifannya

| Atas |

36•  RAHSIA ILMU MEMANGGIL IKAN VERSI ANUGERAH AGUNG

(sangat istimewa bagi pegangan kaki pancing)

(Ilmu Warisan Ampuh Zaman Silam)

Ilmu ini sangat sesuai bagi para nelayan,mereka yang menjadikan tangkapan laut dan sungai(air) sebagai sumber pendapatan,juga kepada sesiapapun yang hobinya gemar memancing. Insya Allah dengan lantaran ilmu ampuh Warisan ini memudahkan pengamalnya mendapat ikan secara banyak dan luarbiasa. Bacakan amalan ini dimata kail yang telah berumpan,Insya Allah wabiaunillah tidak mungkir kalau ada hanya seekor ikan pun dalam lokasi mengail itu pasti akan mengena.

 Jika kita pergi menangkap ikan,memancing atau menahan lukah sudah tentu kita menaruh harapan untuk mendapat hasil tangkapannya. Anda akan diijazahkan keilmuan istimewa ilmu memancing ikan.Ini adalah petua supaya setiap kali kita pergi menangkap ikan kita akan dikurniakan rezeki hasil-hasil tangkapan ikan. Adalah dipercayai jika ada seekor ikan pun dalam sungai tempat kita menangkap itu, nescaya kita akan dapat menangkapnya. 

Rahsia ilmu memanggil ikan ini telah banyak yang memesannya dan sudah terbukti dan dibuktikan oleh pengamalnya secara nyata kerana daya pengaruh ghaib karomah amalan ini mampu mempengaruhi ikan-ikan untuk keluar dari lubuk persembunyiannya tanpa batasan jarak untuk datang memakan umpan yang telah anda doakan tadi dengan amalan khusus menarik/memanggil ikan yang sangat ampuh ini.  

FIDYAH TINGKAT MURID: RM150

PERHATIAN:

SETELAH MENDAPAT PENYELARASAN/PENGIJAZAHAN KEILMUAN SESUAI PETUNJUK YANG DIBERIKAN,MAKA TUNGGULAH SELAMA KURANG LEBIH 5 MINIT,SUPAYA ENERGI YANG SUDAH DIMASUKKAN KEDALAM TUBUH ANDA MENYEBAR KEDALAM SELURUH TUBUH.SETELAH 5 MINIT SEMUA KEILMUAN SIAP DITEST SATU PERSATU (DIDEMONSTRASIKAN)  

Semuanya Insya Allah langsung di test dan dibuktikan kerana pengisian / pengijazahan ilmu benar-benar menggunakan ilmu hikmah dan ilmu haq tanpa trik atau sulapan/ilusi/silap mata.Orang yang berkemampuan mengasma' harus memiliki ilmu hikmah dan ilmu khusus yang sempurna yang tidak hanya asal buat ,itu yang paling utama bila digunakan untuk masalah berhubungan dengan makhluk ghaib dan mempunyai hajat yang penting dan dalam keadaan mendesak dan 1001 macam keinginan.

CARA BAYARAN PROGRAM JARAK JAUH KURSUS /KEILMUAN ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE

Jika anda berminat dengan Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre anda perlu membuat pembayaran seperti berikut:

•  Pembayaran ke Akaun Maybank no: 111186092917 atas nama MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI

•  Slip pembayaran harus discan dan di emailkan kepada masterrizal9000@yahoo.com atau hantar fotokopinya kepada Sektretariat Anugerah Agung Groups - No.1,Taman Sendayan Indah,Lot 451,Block 17,Jalan Depo,93050 Petra Jaya Kuching, Sarawak. Malaysia. Email: drrizal_ anugerah agung @yahoo.com ,Website: www. anugerahagung2u.com

•  Sila hubungi Dr.Rizal ditalian- 0128802035(hotline) untuk mendapatkan keterangan lanjut tentang keilmuan ini.

PERHATIAN

 • Khusus yang proses jarak jauh harap kirim melalui surat/email/sms/mms: Nama Lengkap dan Panggilan, Tarikh lahir ,Bulan Tahun Kelahiran, Pekerjaan, Alamat Lengkap, bukti Transfer resit bank maybank, Gambar berukuran pasport, dan nama Kedua Orang Tua.

 • Jika datang langsung harap menghubungi terus ke 0128802035 ( Dr.Rizal ),insya Allah Dr.Rizal sendiri yang akan datang menjemput/mengambil anda di airport / diterminal bas dan sebagainya.

 • Dr. Rizal sentiasa sibuk di klinik / Pusat Rawatan,juga sering keluar Bandar dsbnya,Kerana sering ada panggilan keluar, harap telefon dulu atau buat temujanji sebelum datang.

 • Semua program keilmuan Anugerah Agung di website ini bukan untuk kejahatan dan kesombongan kecuali untuk kebaikan umat semata. Boleh langsung mahupun jarak jauh hasil sama. Untuk semua agama.

 • Untuk mengetahui Yuran Kursus Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre ,beberapa hari diperlukan untuk kursus dan sebagainya,hendaklah langsung menghubungi Dr.Rizal untuk mendapatkan jawapan yang benar,dan semua program keilmuan Anugerah Agung akan dibimbing sendiri oleh Dr.Rizal dan beliau tidak mewakilkan sesiapa pun untuk mengajar bagi segala keilmuan di Anugerah Agung ini.

MAKLUMAN PENTING :

•  Insya Allah anda akan dibimbing sehingga akhir hayat atau selagi anda memerlukan perkhidmatan Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D. Bimbingan ini adalah percuma.

•  Bimbingan akan diberikan secara teori dan praktikal termasuk beberapa ujian yang benar sebagai menguatkan keyakinan anda tanpa ada unsur trik dan penipuan.

•  Keutamaan untuk bertemu dengan beberapa orang Mahaguru Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D di Malaysia dan juga Indonesia dan menerima ijazah keilmuan secara terus dari mereka.

•  Sekiranya anda hendak membuka pusat rawatan, anda akan diberi panduan dan tunjuk ajar serta membantu anda untuk didaftarkan di dalam persatuan yang berkaitan.

Hadis Qudsi “..barang siapa yang beramal dengan apa yang diketahuinya,akan diberikan apa yang dia tidak ketahui..”

Bagaimana Cara Mengikuti Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre ?

PERHATIAN: Sebelum mengikuti Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre , saya sarankan Anda membaca seluruh isi Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre di website www.anugerahagung2u.com agar memahami seluruh Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre secara benar. Membaca sebahagian halaman saja - dan mengabaikan halaman lain – boleh mengakibatkan salah faham dan merugikan diri Anda sendiri.

Untuk mendaftar, Anda hanya perlu mengirim email yang berisi :

•  Nama Lengkap Anda

•  Foto berukuran Pasport / Foto seluruh tubuh terbaru

•  Photostat Kad Pengenalan

•  Profesi / pekerjaan Anda

•  Alamat Lengkap Anda

•  No.Telefon/handphone

Catatan penting untuk Anda : Identiti (nama, tarikh lahir, pekerjaan, dan alamat) harus sebenarnya. Apabila Anda memberikan identiti palsu, maka saya tidak mengizinkan Anda mempelajari Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre . Belajar suatu ilmu spiritual tanpa kerelaan Guru hanya akan mempersulit diri Anda sendiri.

Kirim email Anda ke:

Email 1: drrizal_anugerahagung.com

Email 2: masterrizal9000@yahoo.com

Apa Syarat Belajar Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre ?

•  Usia Anda di atas 15 Tahun.

•  Apabila Anda belum berumur 17 tahun, Anda tetap boleh belajar program Guru Agung dengan syarat orang tua / wali Anda mengizinkan. Jelaskan kepada orang tua / wali Anda mengenai Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre . Apabila orang tua / wali Anda belum mengizinkan, maka tunggulah sampai usia Anda mencapai 17 tahun.

•  Niat dan tujuan Anda haruslah untuk kebaikan.

Anda menyetujui semua ketentuan / kesepakatan yang tertulis di halaman Ketentuan dan Persetujuan Murid

 

KETENTUAN DAN PERSETUJUAN MURID

  Setiap murid yang mengikuti attunement dan mempraktikalkan petunjuk dari Dr.Rizal setuju dengan ketentuan yang tertulis di bawah ini. Persetujuan ini berlaku kepada semua murid yang belajar Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre.

•  Murid mengikuti Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre dengan niat baik atas keinginan sendiri, kerana murid percaya dan yakin akan besarnya manfaat keilmuan ini untuk diri murid dan orang-orang di sekitar murid.

•  Secara rasmi, Anda dianggap sebagai murid dari Dr.Rizal jika Anda sudah mengikuti Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre.

•  Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D memberi bimbingan kepada murid selama Dr. Rizal mempunyai kesempatan dan waktu luang. Dr. Rizal selalu berusaha meluangkan waktu minimum 120 minit / 2 jam dalam sehari untuk menjawab email dari murid yang tersebar di seluruh dunia. Sedangkan HandPhone selalu diaktifkan pada jam kerja, kecuali sewaktu Dr. Rizal sangat sibuk, sedang beribadah, sedang mengubati pesakit,meditasi /tafakkur atau sedang istirehat atau sebab lain seperti keluar bandar dsbnya. Sebaiknya tinggalkan pesanan melalui email atau sms,insya Allah Dr. Rizal akan segera menjawapnya diwaktu yang terluang.

•  Manfaat-manfaat Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre yang disebutkan di website adalah merupakan keyakinan, serta hasil pengalaman dan pengamatan Dr.Rizal kepada para peserta program keilmuan Anugerah Agung selama ini.

•  Pada umumnya, Penyelarasan yang dilakukan membuka pintu energi sesuai tingkatan ilmu yang dipelajari murid. Insya Allah, murid mendapatkan kemampuan dasar yang akan berkembang maksimum seiring latihan penyerapan energi oleh murid sendiri. Penyerapan energi dilakukan dengan cara berdoa khusus,berdzikir amalan Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre ". Pada umumnya, berbagai kemampuan spiritual mulai dirasakan setelah tamat pengaktifan daya ghaib selama 30 minit-1 jam pembangkitan. Dengan cacatan selepas pembangkitan setiap peserta diwajibkan mengamalkan amalan Ilmu Mata Bathin Penembusan selama 44 hari. Peserta perlu melakukan pengaktifan berturutan pada tempoh tersebut. Kemampuan spiritual akan berkembang terus sejalan dengan amalan yang dilakukan peserta setiap hari.

•  Yuran / Fidyah apapun yang sudah diberikan oleh murid harus di-ikhlaskan. Dalam belajar Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre ,keikhlasan murid dan keikhlasan Guru Mursyid Anugerah Agung dalam memberikan bimbingan adalah salah satu syarat keberhasilan pelajaran spiritual. Anggaplah yuran itu sebagai sedekah, sumbangan atau tanda terima kasih kepada Guru Mursyid Anugerah Agung yang sudah meluangkan waktunya untuk murid. Yuran yang diberikan akan sangat membantu pengembangan dan penyebaran Anugerah Agung di dunia. Yuran Kursus tidak boleh diminta kembali dengan alasan apapun.

•  Setiap murid bertanggungjawab sepenuhnya atas segala hal yang dilakukannya berkaitan dengan Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre dan / atau keilmuan spiritual lain yang diperoleh dari Dr.Rizal.

•  Pada prinsipnya, mempraktikalkan Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre . atau keilmuan spiritual lain yang diajarkan Dr.Rizal tidak ada risiko atau kesan sampingan negatif. Namun apabila terjadi penyalahgunaan keilmuan untuk kejahatan atau perbuatan yang merugikan orang lain dengan sengaja, berbagai kesan negatif seperti ketulahan,gangguan kesihatan dan hilangnya ketenangan batin dll boleh saja terjadi kerana telah melanggar Sumpah Ikrar Anugerah Agung .

•  Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre boleh diikuti oleh siapa saja. Tetap boleh diikuti oleh orang yang belum yakin, belum bijaksana, atau orang yang merasa dirinya belum baik. Diharapkan dengan menerapkan keilmuan Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre . dalam kehidupan sehari-hari, mereka akan mendapatkan pencerahan dalam hidup, sehingga kualiti hidup beribadah dan kehidupan semakin baik.

•  Untuk mengikuti Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre , murid diwajibkan memberikan identiti diri yang asli, alamat lengkap dan mengirimkan foto terbaru via email (jika mengikuti program jarak jauh).

Demikian persetujuan / kesepakatan yang disusun demi kebaikan bersama. Apabila seseorang tidak menyetujui salah semua atau salah satu dari ketentuan-ketentuan di atas, maka orang tersebut tidak dibenarkan untuk mengikuti segala Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre dan bimbingan spiritual dari Dr.Rizal.

PASTIKAN ANDA MEMPEROLEH PROGRAM /KURSUS KEILMUAN ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE DARI DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D YANG MERUPAKAN PENGASAS ANUGERAH AGUNG YANG JELAS KAPASITI & IDENTITINYA. JIKA ANDA MEMPEROLEH DARI SUMBER YANG TIDAK JELAS, BERSIAPLAH UNTUK KECEWA KERANA ANDA TIDAK DAPAT KONSULTASI ILMU YANG SEBENAR DIWAKTU MENEMUI SEBAHAGIAN ISI KEILMUAN YANG KURANG DIFAHAMI / SULIT DIFAHAMI.

  PERHATIAN!!!

•  Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya (pakar),setiap peserta akan kami berikan sijil penyertaan, manual panduan lengkap keilmuan. Merupakan Fasiliti paling lengkap dan tidak ada / jarang ada ditempat lain. Bagi yang berminat mengikuti program ini boleh datang langsung ketempat kami di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE ataupun melalui pengajian jarak jauh. Anda hanya boleh mendapat Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre ini hanya di Anugerah Agung dan saya Dr.Rizal tidak melantik / tidak mewakilkan / tidak membuka cawangan dimana-mana tempat, seluruh Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre hanya boleh didapati di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE yang beribu pejabat di Kuching, Sarawak. Malaysia . Sila hubungi Dr.Rizal hanya ditalian 0128802035(hotline).

•  Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya, kami bukan menjual buku, tetapi setiap peserta gemblengan ilmu akan kami berikan nota-nota samaada yang hadir atau jarak jauh. Anda akan kami bimbing sampai berhasil.

•  Selepas bukti pengiriman diterima daripada pihak anda, Kami akan melakukan pengisian kekuatan ghaib selama 1 hari kedalam untuk tujuan pengijazahan jarak jauh. Pengiriman pesanan keilmuan akan dibuat sehari selepas selesai pengijazahan. Kesabaran dan kepercayaan anda kepada kami diperlukan.

•  Semua ilmu boleh anda kuasai dalam jarak 3 jam sahaja, langsung boleh dipraktikkan dan difungsikan dan siap buka praktik dirumah. Bagi yang berminat mengikuti gemblengan program ini boleh datang langsung ketempat kami atau pun melalui jarak jauh.

CARA PEMBAYARAN

Pilih salah satu cara pembayaran di bawah ini yang paling mudah menurut Anda.

BANK MAYBANK

Nombor Akaun: 111186092917

Atas Nama:   MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI

WESTERN UNION

Name : DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D
Address : NO.1, TAMAN SENDAYAN INDAH,

LOT 451,BLOCK 17, JALAN DEPO,
City : PETRA JAYA KUCHING
Province/State : SARAWAK
Zipcode : 93050
Country : MALAYSIA

KONFIRMASI PEMBAYARAN

  Setelah Anda mengirim dana, segera kirim email konfirmasi pembayaran ke drrizal_anugerahagung@yahoo.com Dalam email Anda, sertakan maklumat berikut ini.

•  Nama Pengirim

•  Bandar dan Negara

•  Jumlah wang yang dikirim

•  Tarikh pengiriman wang

•  Nama Bank tempat Anda mengirim wang

•  MTCN / Nombor PIN (Apabila Anda mengirim melalui Western Union )

•  Tujuan pengiriman wang

•  Alamat e-mail Anda

•  Keterangan lain jika Anda ingin menjelaskan sesuatu.

PERHATIAN: PROGRAM SPEKTAKULER INI HANYA UNTUK ORANG YANG BENAR-BENAR INGIN MENGUBAH TARAF KEHIDUPANNYA KE ARAH YANG LEBIH POSITIF DAN BERWIBAWA. SEKIRANYA ANDA MEMANDANG DARI SUDUT KE WANGAN yang akan anda keluarkan maka ianya akan menjadi MAHAL tetapi cuba lihat dari sudut ILMU yang akan anda pelajari, ianya tidak ternilai dengan wang ringgit **

 

Alamat:

Anugerah Agung Spiritual Development Centre.

DR. MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D

Office Adress:

NO.1, TAMAN SENDAYAN INDAH,

LOT 451,BLOCK 17,JALAN DEPO 93050 PETRA JAYA,

KUCHING, SARAWAK MALAYSIA

H/P: 0128802035(hotline)

 

" Sampai Saat Ini PROGRAM / KURSUS KEILMUAN ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE” Tetap Sebagai Pilihan Terbaik Untuk Program DAYA ILMU SPIRITUAL / METAFIZIK YANG NYATA DAN TERBUKTI MANFAATNYA"

Menghargai & Menghormati Ilmu Metafizik / Spiritual

Salah satu penentu keberhasilan pelajaran spiritual adalah seberapa besar seorang murid menghargai dan menghormati ilmu yang dipelajari. Seorang murid yang tidak menghargai Ilmu Metafizik yang didapatkannya dari guru, maka kemungkinan besar akan gagal dalam belajar. Itulah mengapa, selama ini tidak ada orang yang berhasil mengambil manfaat dari Ilmu Metafizik yang didapatkan dengan mudah dari buku-buku metafizik yang dijual sangat murah di kedai buku atau dari artikel-artikel internet yang tidak jelas dari siapa sumbernya.

  Tradisi Keilmuan mengajarkan , bahawa rahsia sebuah Ilmu Metafizik hanya boleh diterangkan / diturunkan kepada murid yang pantas dan sungguh-sungguh ingin mempelajari ilmu tersebut. Apabila tanpa alasan yang kuat, rahsia ilmu dibukakan kepada umum (bukan kepada murid yang sungguh-sungguh ingin belajar), maka akan menghancurkan kehormatan dan kesyakralan ilmu itu sendiri. Jadi oleh sebab itu,sebelum seseorang membuat keputusan untuk belajar,bersihkan niat dan fikiran anda dan jujur pada diri sendiri.

Merupakan Usaha / Pengorbanan Murid

Masih terkait konsep, bahawa seorang murid haruslah menghormati ilmu yang didapatkan dari guru agar berhasil dalam pelajaran, maka satu-satunya cara yang paling efektif agar murid menghargai dan menghormati ilmu adalah dengan melihat usaha atau pengorbanan murid untuk mendapatkan rahsia ilmu tersebut.

Menurut cerita guru-guru kami, pada zaman dulu, belajar Ilmu Metafizik tidak semudah sekarang. Pada umumnya, guru akan menguji kesungguhan murid sebelum menurunkan ilmunya. Seorang murid akan rela melakukan apapun untuk gurunya agar guru bersedia mengajarkan ilmu. Murid biasanya tinggal atau mengikuti gurunya selama beberapa tahun, melayani dan membantu pekerjaan gurunya. Inilah yang disebut "pengorbanan". Dengan adanya pengorbanan ini, maka penghargaan terhadap ilmu spiritual selalu terjaga. Dan seorang guru pun mendapatkan haknya untuk menikmati berkah dari ilmu yang dilestarikannya. Begitu juga dengan pengalaman berharga Dr.Rizal juga banyak pengorbanan yang telah dilakukan untuk menuntut ilmu spiritual selama puluhan tahun dan proses itu masih berlaku sampai sekarang ini.

Zaman telah berubah. Cara pengorbanan yang mengharuskan murid untuk hadir, mengikuti dan membantu pekerjaan gurunya dalam waktu tertentu, mungkin kurang praktikal apabila diterapkan kepada masyarakat moden seperti sekarang. Semua orang ingin yang cepat dan mudah kerana tidak punya banyak waktu lapang. Maka demi kepraktisan, para guru kemudian menciptakan cara pengorbanan yang praktis dan sesuai tuntutan zaman.

Untuk melihat keseriusan murid, guru-guru zaman sekarang, menentukan mahar atau yuran kursus berupa sejumlah wang atas ilmu yang akan dipelajari murid. Cara praktikal semacam ini mungkin menjadikan seorang guru terlihat "mata duitan" alias hanya ingin mendapatkan wang. Anggapan semacam ini tentu saja tidak adil untuk guru. Anda tentu sepakat bahawa orang yang tidak berterima kasih dan tidak menghargai usaha guru dalam mengajar atau membantu adalah manusia kikir yang mahunya senang tanpa berkorban.

Seandainya ada guru yang mengharapkan imbalan atas pelajaran yang diberikannya itu pun sah-sah saja. Kita memang punya prinsip bahawa ilmu tidak boleh dibeli dengan wang, tapi tenaga dan waktu yang diluangkan oleh seorang guru untuk melayani murid tetap ‘wajib' untuk dihargai dengan wang dan penghormatan. Bagaimanapun guru juga manusia biasa, perlu pembiayaan untuk menunjang kehidupannya. Sekali lagi, adalah murid yang kejam,melampaui batas dan tidak tahu diri apabila ada murid yang ingin mendapatkan ilmu sebanyak mungkin dari guru, kemudian mengharapkan guru-nya selalu "ikhlas" berjasa menurunkan ilmu kepada murid, tetapi murid tersebut tidak mahu berkorban sedikitpun demi guru, alias tidak mahu balas budi.

Namun akhir-akhir ini, kami melihat ada kesalahan pemahaman mengenai hal ini. Masyarakat - dengan ketidaktahuannya - banyak menganggap bahawa setiap guru yang menentukan yuran sebagai syarat mengikuti sebuah pelajaran Ilmu Metafizik / spiritual dianggap sebagai guru yang tidak ikhlas, hanya menginginkan wang. Sekali lagi, anggapan ini tidak sepenuhnya benar, dan tidak adil untuk guru.

Kami rasa cukup penjelasan mengenai masalah yuran untuk mendapatkan program Anugerah Agung. Terima kasih atas perhatian Anda. Semoga artikel ini menambah wawasan dan menimbulkan kesedaran / pemahaman baru bagi Anda.

 

TENTANG IJAZAH

IJAZAH dalam ilmu metafizik dapat diertikan suatu proses belajar, pengesahan dan serah terima ilmu dari guru ke murid. Biasanya, murid menghadap gurunya atau dengan cara lain, termasuk melalui alat komunikasi (telefon), dll. Saat ijazah, Guru memberi petunjuk bagaimana suatu ilmu dilakukan. Terkadang keduanya saling berjabat tangan (jika itu ijazah langsung), guru mengucapkan amalan (doa, aurad, mantra) dan murid menirukannya.

Bagi kalangan orang awam, sering muncul pertanyaan. Kenapa ilmu harus diijazahkan?

Bukankah ilmu itu milik Tuhan, kenapa harus “diminta” kepada manusia?

Dalam hal ini, almarhum Kiai Cholil Bisri, Rembang berpendapat, mempelajari ilmu metafizik, tradisi ijazah bertujuan memantapkan hati. Ertinya, siapapun yang ingin mengamalkan ilmu, dari manapun sumbernya, sepanjang ia yakin dengan yang diamalkan, hukumnya boleh dan sah. Namun seseorang yang berijazah dianggap lebih baik.

Namun almarhum Gus Maksum dari Lirboyo berpendapat bahawa ijazah mutlak dilakukan kerana ada rahsia-rahsia yang tidak diketahui awam. Yaitu, perpindahan pancaran “nur ilmu” saat proses ijazah berlangsung. Menurutnya, tanpa bimbingan guru, seseorang sulit mendapatkan ruhnya ilmu, bahkan boleh “tersesat” dalam perjalanan yang hendak dituju.

Tentang perlu tidaknya ijazah, Guru hikmah yang lain berpendapat, ilmu yang tidak perlu ijazah hanyalah doa atau amalan yang diajarkan Rasulullah, melalui hadis. Namun untuk ilmu yang khos (khusus) seperti ilmu hikmah, ijazah guru mutlak dilakukan. Apalagi, dalam ilmu metafizik, terdapat aturan main tertentu yang harus dijelaskan secara detail.

Untuk mendapat penerangan yang mendalam dan benar tentang rahsia ijazah,anda boleh menghubungi Dr.Rizal di talian- 0128802035 untuk mendapat jawapan yang tepat,sebab sangat berbahaya beramal sesuatu ilmu spiritual tanpa berguru atau belajar dari buku tanpa bimbingan guru atau mengajar ilmu spiritual kepada orang lain tanpa keizinan Guru sebelum mendapat ‘Kunci Ilmu ijazah ditauliahkan menjadi Guru”,risikonya sangat besar melibatkan jiwa serta kehidupan anda.Jangan main-main dengan ilmu metafizik.Belajarlah dari ahlinya ( Pakar Metafizik).

TENTANG YURAN KURSUS

Artikel ini adalah jawapan apabila Anda bertanya "mengapa Program Anugerah Agung kami harus menjelaskan yuran kursus?" - Sebelum semua kami bahas, ada satu hal yang ingin kami luruskan, iaitu bahawa “Anda tidak dipaksa” mengikuti program Anugerah Agung. Kalau Anda berniat mengikuti, maka ikutilah dengan lapang dada dan senang hati. Anda tidak harus membayar yuran apapun kalau Anda tidak ingin belajar program kami.

Perlu Anda fahami, apabila Anda memutuskan belajar Program Anugerah Agung atau tradisi spiritual lain dari kami, jangan sekali-kali berfikir bahawa Ilmu Metafizik boleh dibeli dengan wang. Seberapa banyak pun Anda membayar kami, maka tidak akan dapat berhasil apabila tujuan awal Anda tidak baik, Anda tidak serius dalam belajar, guru Anda tidak ikhlas menurunkan ilmu, dan / atau Yang Maha Kuasa tidak berkehendak.

Yuran yang Anda bayarkan seharusnya diberikan dengan tulus ikhlas sebagai tanda terima kasih kepada Tuan Guru yang bersedia meluangkan waktu dan tenaganya untuk membimbing Anda. Setidaknya ada banyak faktor mengapa kami menetapkan yuran tertentu untuk boleh mendapatkan mengikuti Program Anugerah Agung.

Menghimpun Dana

Anda pasti faham dan setuju, bahawa suatu organisasi tidak akan boleh bertahan dan berkembang tanpa adanya dukungan dana yang kuat. Maka dari itu, bukanlah suatu hal yang aneh jika sebuah organisasi berupaya mengumpulkan dana dari anggotanya atau orang-orang yang berhubungan dengan organisasi tersebut. Dalam menyelenggarakan kursus Ilmu Metafizik kepada Anda, diperlukan sejumlah dana operasional, antara lain untuk :

•  Membayar gaji asisten yang menangani administrasi. Kerana kesibukan Dr.Rizal yang tidak memungkinkan mengelola sendiri, maka untuk urusan administrasi diserahkan kepada orang lain, sedangkan Dr.Rizal hanya menangani konsultasi murid yang telah menyelesaikan administrasi.

•  Pembuatan website, sewa hosting, maintenance, dan sebagainya.

•  Kos akses internet untuk menjawab email konsultasi dari para murid.

•  Kos mencetak / print nota keilmuan,beli ink / toner printer berwarna (satu set toner printer bernilai ribuan ringgit),beli kertas A4,Cd,sticker pelekat dan banyak lagi (kenyataan)

•  Dan yang paling utama, yang memerlukan banyak dana adalah rencana pengembangan Anugerah Agung untuk meluaskan empayar Perguruan di seluruh Malaysia dan luar Negeri serta untuk membangun gedung-gedung pusat pelatihan dan pengubatan alternatif.

•  Selain itu, Mengganti wang yang sudah kami keluarkan untuk pembayaran iklan Perguruan Anugerah Agung Spiritual Development Centre yang cukup mahal.

•  Mengganti wang keletihan / kelelahan dan waktu kami yang terpakai sebagai guru pembimbing spiritual anda selama pelatihan: baik sebelum pelatihan,saat pelatihan, mahupun sesudah pelatihan secara langsung mahupun jarak jauh via phone,email,mms,sms, surat dll.

•  Pembiayaan dengan jumlah sesuai nominal yang kami tentukan bukanlah dimaksudkan sebagai penjualan suatu ilmu, kerana kami berusaha dengan seikhlasnya untuk tidak bermaksud memperjualkan ilmu. Adapun pembiayaan tersebut tidak lain hanyalah sebagai wujud partisipasi anda untuk mengganti sebahagian dari dana ribuan ringgit yang kami keluarkan tiap-tiap bulan untuk iklan. Sebahagian lagi sebagai pengganti bahan dan jasa bimbingan kami yang meliputi: waktu kami yang terpakai untuk membimbing anda,pengorbanan,pencarian dan usaha kami selama ini dalam mendapatkan dan mengolah ilmu tersebut yang meliputi waktu,materi,puasa, dll selama bertahun-tahun lamanya sampai rahsia ilmu tersebut sampai ke tangan anda saat ini.

•  Mentor Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D AM.MD (UK) untuk mendapatkan semua ilmu yang ada di Anugerah Agung mengambil masa cukup lama puluhan tahun untuk mempelajarinya disamping kos yang pastinya bukan sedikit dan bernilai ‘ ratusan ribu ringgit .' Semua ilmu boleh diturunkan kepada anda hanya dalam masa sehari. Bayangkan betapa jimatnya anda untuk memperolehi ilmu ini berbanding dengan kos / masa yang perlu anda habiskan jika ingin mempelajarinya bersendirian. Selain itu juga, kos kursus adalah untuk menampung kos klinik, kakitangan dan pengurusan ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE . Kami juga rasa, kos yang ditawarkan amat berpatutan dan mampu dibayar oleh mereka yang berminat untuk mendapatkan ilmu ini !

•  SEKIRANYA ANDA MEMANDANG DARI SUDUT KE WANGAN yang akan anda keluarkan maka ianya akan menjadi MAHAL tetapi cuba lihat dari sudut ILMU yang akan anda pelajari,dan manfaat yang akan anda perolehi, ianya tidak ternilai dengan wang ringgit **

Demikianlah penjelasan singkat tentang Program / Kursus Keilmuan Anugerah Agung Spiritual Development Centre ini . Mohon maaf atas kekurangannya, kerana kami tidak lain hanyalah manusia belaka yang memiliki banyak kekurangan. Akhirnya, semoga anda dan kami serta kita semua mendapatkan keberkahan,keselamatan, dan ridho Allah dalam mempelajari dan menjalankan ilmu ini. Barokallahu lana wa lakum. Aamiin

Sekretariat

ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE (Co.No:75202)

Sektretariat Anugerah Agung Groups - No.1,Taman Sendayan Indah,Lot 451,Block 17,Jalan Depo,93050 Petra Jaya Kuching, Sarawak. Malaysia .

Email:masterrizal 9000@yahoo.com Website: www.anugerahagung4u.com

Website:www.zonkekayaanagung2u.com

SELAMAT MERAIH ENIGMA DIRI

PERHATIAN: SEMUA PROGRAM DI ATAS BUKAN UNTUK KEJAHATAN & KESOMBONGAN KECUALI UNTUK KEBAIKAN UMAT SEMATA-MATA. BOLEH HADIR DIRI MAHUPUN JARAK JAUH HASIL TETAP SAMA. KEILMUAN KEKAL SEUMUR HIDUP.

   
www.ZonKekayaanAgung2u.com dibangunkan oleh Qaisara.my
Anugerah Agung Spiritual Development Centre
No. 1, Taman Sendayan Indah, Lot 451, Block 17, Jalan Depo 93050 Petra Jaya, Kuching, Sarawak, Malaysia
| Hotline : +6012 880 2035 | Email : masterrizal9000@yahoo.com |