Perhatian! Apa Yang Bakal Anda Ketahui Ini Bakal Mengubah Hidup Anda Buat Selamanya...

Eksplorasi Rahsia Sains Kekayaan Minda

Hanya 3 Jam Sahaja.

IKUTI Kursus Quantum Mind Power Anugerah Agung Selama 3 Jam SPEKTAKULER ! REVOLUSIONER!! untuk PERUBAHAN Hidup Anda di Tahun 2010.

QUANTUM MIND POWER ANUGERAH AGUNG Adalah Program Khusus Untuk Anda yang ingin mengubah kehidupan sekarang menjadi lebih baik secara instant tanpa ritual, tanpa puasa, tanpa olah batin atau sejenisnya.

Hanya perlu waktu 30 minit saudara akan mengikuti pengaktifan Quantum Mind Power Adjusment langsung dari Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D medan Bio-elektromagnetik akan bekerja secara automatik mengikuti arah hati dan fikiran anda untuk mewujudkan setiap harapan dan tujuan hidup.

Dengan Quantum Mind Power, wang akan mengalir kepada Anda dengan mudah, usaha apapun cepat maju dan lancar ( 1-3 hari sudah nampak kemajuannya) serta manfaat lain seperti : mengubah kegagalan menjadi kesuksesan, sakit menjadi sihat dan segar, berkecukupan dan menjadi magnet wang, usaha, karier maju dan berkembang pesat, mendapatkan pencerahan dan kedekatan kepada Tuhan, menghilangkan hambatan dan rintangan hidup, kebaikan-kebaikan mengalir, kasih sayang, keharmonisan dan kesejahteraan yang diridhoi Tuhan.

Dengan Quantum Mind Power Anda akan menguasai:

Kunci rahsia membuka pintu kekayaan dan kejayaan tanpa batas

Bagaimana mengatasi kesulitan-kesulitan dan masalah hidup dengan mudah

Menciptakan kesempatan atau idea menjadi sebuah peluang usaha bernilai puluhan hingga ratusan ribuan ringgit

Mengubah setiap impian menjadi kenyataan dalam waktu kurang dari 3 jam

Program Pelatihan Quantum Mind Power. Sebuah program yang dirancang khusus bagi Anda yang berminat menjadi seorang yang sukses serta ingin memiliki usaha yang menguntungkan demi sebuah komitmen untuk hidup yang lebih sukses dan sejahtera.

Berbeza dengan program pelatihan yang lain, Pelatihan Quantum Mind Power dirancang berjalan efektif. Begitu spektakuler. Hanya dalam waktu beberapa hari, Anda akan mendapatkan sebuah manfaat nyata yang menakjubkan serta kepastian tercukupinya keperluan ekonomi serta keperluan hidup lain-nya.

Dalam program ini, Dr.Rizal akan membimbing, mengajak Anda untuk memahami & memiliki pola pemikiran seperti jutawan. Bagaimana berfikir tentang wang, bakat, keterampilan, keahlian, membuat sumber kewangan yang efektif, bagaimana menjadi magnet kekayaan dan kesuksesan serta menjadikan wang bekerja untuk Anda.

Banyak cara menuju sukses. Salah satunya dengan bekerja keras. Namun dalam program Quantum Mind Power - bersama Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D . Anda tidak diajar untuk bekerja keras, namun bekerja cerdas! Atas izin Allah, tidak ada yang tidak mungkin di dunia ini. Dengan bimbingan Dr. Rizal , ribuan orang telah berhasil menjadi ahli perniagaan /usahawan sukses dengan penghasilan puluhan / ratusan ribu ringgit. Sekarang giliran Saudara. Segera bergabung di Anugerah Agung!

BERSAMA KITA BOLEH...!!!

Ribuan orang telah terbukti meraih kesuksesan dan manfaat nyata dari berbagai program pelatihan Metafizik yang diselenggarakan oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre dibimbing secara langsung oleh Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D penemu dan formulator ilmu The Ultimate Super Power of Zima.

Memasuki tahun 2010, kini kembali hadir sebuah program baru yang lebih spektakuler bagi Anda Sebuah pola pelatihan yang dapat diikuti oleh siapa saja yang menginginkan kehidupan yang lebih baik dan masa depan lebih men-janjikan, yakni Program Pelatihan QUANTUM MIND POWER.

Dengan yuran kursus yang rendah dan kepastian mendapatkan wang melalui sistem usaha yang teruji dan terbukti mampu memberikan keuntungan dan manfaat yang banyak. Anda dijamin akan segera menikmati hasil dari pelatihan Minda yang Anda ikuti. Jangan biarkan hati dan fikiran Anda resah-gelisah dan wang tidak berkembang.

Buatlah perubahan sekarang juga. Jadikan hidup ini lebih berkembang dan Anda akan memberi manfaat bagi orang lain sehingga hidup Anda akan lebih bermakna.

Melalui Quantum Mind Power Anda akan memperoleh bermacam manfaat yang pastinya sangat berguna bagi kehidupan Anda, dan keluarga Anda yakni: Menguasai dengan cepat ilmu Mind Power yang bermanfaat untuk kesihatan, kesuksesan dan kesejahteraan, dapat sembuh dari berbagai penyakit ,dapat membantu mengubati berbagai penyakit seluruh anggota keluarga bahkan masyarakat, mendapat bimbingan kesuksesan dalam karier, jabatan dan usaha serta Anda boleh mencapai kehidupan keluarga yang lebih harmoni, hati ataupun fikiran yang tenang dan damai, lebih dekat dengan Tuhan serta berbagai manfaat lainnya. Anda dipastikan akan mengalami perubahan 180 darjah lebih baik dari keadaan yang sekarang ini,. Tidak ada yang tidak mungkin di dunia ini.

Atas izin Allah, bersama Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D dalam program Quantum Mind Power, Anda akan diajak untuk bersama-sama mewujudkan harapan dan cita-cita Anda ribuan kali lebih baik dibandingkan orang biasa dalam waktu yang sama. Jangan sia-siakan kesempatan ini. Raih peluang emas memasuki tahun 2010 demi hidup dan ,masa depan yang lebih cerah. Bersama kita boleh?!!!

ANDA IALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN!

Tahap ketinggian yang kita boleh daki dalam hidup ini bergantung sepenuhnya kepada sejauhmana kita menggunakan minda yang telah dianugerahkan Tuhan kepada kita.

Kursus MINDA ANUGERAH AGUNG akan menunjukkan kepada kita bagaimana hendak membina kekuatan minda untuk mencapai matlamat kita. Di kursus ini juga, kita akan menjalani pengembaraan yang paling hebat di dalam hidup kita dimana kita akan menggali kekuasaan dan keajaiban yang selama ini terpendam di dalam diri kita.

Kursus ini dipenuhi dengan inspirasi, motivasi, tips, latihan dan praktikal yang memandu anda untuk merauk sebahagian besar dari apa yang anda hajati di setiap detik dari kehidupan ini.

Samada kita seorang peniaga, korporat, majikan, perancang, pendidik, ahli politik, orang bawahan, pelajar atau apa jua bidang yang anda ceburi, kursus ini akan menjadikan kita seorang yang cemerlang, gemilang dan terbilang!

MISI ANUGERAH AGUNG

Misi kami adalah membantu para peserta kursus kami mencapai tahap kecemerlangan dan ketinggian di dalam apa jua bidang yang menjadi pilihan para peserta. Kami bermatlamat untuk mendidik, berkongsi dan memotivasikan para peserta agar ia menjadi seorang insan baru serta kesedaran baru mengenai diri mereka sebagai seorang manusia yang dianugerahi Tuhan potensi untuk mencapai apa yang dihajatkan. Kami mempercayai bahawa kecemerlangan itu adalah satu tabiat dan justerunya kami merupakan penyedia kepada ilmu pengetahuan mengenai MINDA, mengasah ketrampilan serta memperkembangkan bakat seseorang di dalam mencapai objektifnya.

VISI ANUGERAH AGUNG

Visi utama kami ialah untuk menjadi pusat pengembangan personaliti yang ulung, dengan menawarkan program-program unik serta inovatif disasarkan kepada semua peringkat masyarakat. Kami benar-benar berhasrat untuk mencapai:-

1.  Satu keadaan dimana kemenangan dan kecemerlangan menjadi budaya di dalam apa jua aktiviti seseorang.

2. Mewujudkan peserta yang mampu menguruskan minda untuk mencapai matlamat-matlamat hidupnya.

3. Melahirkan peserta yang mempunyai jati diri dengan slogan SAYA BOLEH.

4. Mengajar peserta untuk meningkatkan keyakinan diri dan mencipta satu suasana dimana seseorang itu dimotivasikan oleh dirinya sendiri.

IDEA BARU

Model aktiviti kami menggunakan pendekatan yang baru, segar dan innovatif di dalam perkembangan personaliti seseorang. Ia berdasarkan kepada konsep sesiapa saja, dimana jua dan pada bila-bila masa, dengan menawarkan kepada peserta dari segenap lapisan masyarakat, tanpa mengira kedudukan, bangsa dan agama peluang untuk membangun dan mengembangkan kemahiran minda di dalam suasana yang unik.

Model ini membangunkan ketiga-tiga aspek mental, spritual dan fizikal. Kami menawarkan program berbentuk teori dan praktikal, tugasan yang dinamik serta perkhidmatan yang melangkaui hubungan dua hala melalui sokongan, dorongan dan konsultansi.

KURSUS QUANTUM MINDA ANUGERAH AGUNG adalah satu program yang terkini dipenuhi dengan teknik-teknik amali untuk memperbaiki secara jelas kemahiran menggunakan minda dengan keberkesanannya dan kemanafataannya berjejak di bumi nyata.

Sukses didalam bidang perniagaan

Peningkatan di dalam kerjaya anda

Anda akan menjadi tumpuan orang ramai

Berjaya cemerlang di dalam pelajaran

Mempunyai deria keenam (sixth sense) yang tajam dan peka

Pertahanan daripada serangan spiritual

Berkeyakinan tinggi dan berkebolehan

Berpersonaliti bermagnetik luarbiasa

Mempunyai ketahanan mental, fizikal dan spiritual yang mantap

Sentiasa berada pada tahap pemikiran positif

Mampu berdaya saing

Penyembuhan penyakit menggunakan kuasa minda bawah sedar

Bijak dan tepat di dalam membuat keputusan

Gerak hati yang sangat tajam

Mempunyai jati diri serta mampu menghadapi cabaran

Mengembalikan keharmonian rumah tangga dan keluarga

Dan 1001 satu kegunaannya

PAKEJ PROGRAM QUANTUM MIND POWER LEVEL 1:

  1. Kursus 1 hari

  2. Nota Lengkap berwarna dan bermutu tinggi

  3. Sijil Penyertaan

  4. CD Brainwave Anugerah Agung Quantum Mind Power Activator

  5. Personal Coaching untuk 1 tahun melalui e-mail untuk ‘SUKSES 2010'.

  6. Percuma Pendaftaran keahlian Anugerah Agung

YURAN KURSUS LEVEL 1: RM459 (Yuran termasuk makan minum, nota kursus, cenderahati dan sijil)

GAMBARAN PROGRAM KURSUS LEVEL 1:

Gabungan kekuatan minda, tenaga dalaman manusia dan tenaga sekitar manusia (alam kosmik) akan mewujudkan seorang manusia yang dikatakan sebagai sebaik-baik kejadian. Sejak kita dilahirkan tenaga minda atau pun tenaga dalaman memang sudah sedia ada. Anda tidak sedar kerana anda tidak mempunyai ilmu untuk mengolah dan menggunakannya.

Diri manusia mempunyai kuasa atau tenaga yang cukup kuat. Diri manusia itu, boleh membina tenaga minda dan fizikal melalui latihan-latihan. Konsep yang ditekankan dalam kursus hebat ini ialah melatih menguasai minda dan membuat saranan kepada minda bawah sedar anda bagi memprogramkan setiap saranan positif ke dalam diri anda.

Selain dari itu juga, kami akan melatih anda untuk menguasai penafasan bagi membentuk tenaga dalaman yang ada dalam diri anda. Gabungan antara minda dan penafasan yang teratur akan menghasilkan suatu kekuatan tenaga yang sungguh hebat pada diri seseorang. Selama ini anda tidak menghirau langsung apa yang terdapat pada diri anda.

Manfaat Program Quantum Mind Power level 1:

Cemerlang dalam pelajaran, bersukan dan pekerjaan

Yakin diri, berani dan pantang menyerah kepada nasib

Dihormati, disegani, dipatuhi

Bijaksana, berfikiran bebas dan terbuka

Mengawal minda, emosi, watak dan perilaku yang seimbang.

Berjaya dalam kerjaya, kaya-raya dan cemerlang kehidupan.

Cekap, proaktif, progresif, dinamik dan positif.

Minda dan perilaku kreatif, pintar dan inovatif.

Cergas otak dan tubuh badan yang kuat dan perkasa.

Sihat dan dijauhi penyakit.

Berani, tangkas, pantas dan tepat.

Dan banyak lagi manfaatnya yang hanya didedahkan dalam kursus

YURAN KURSUS LEVEL 2: RM599 (Pertengahan)

YURAN KURSUS LEVEL 3: RM1559 (Tingkat Tinggi)

YURAN KURSUS LEVEL 4: RM5000 (Master Profesional)

PERHATIAN: SETIAP LEVEL KURSUS QUANTUM MIND POWER, PESERTA AKAN DIBERIKAN SECARA PERCUMA BRAINWAVE ANUGERAH AGUNG MIND SYNC ACTIVATOR-BRAIN WAVE DIMANA BRAIN WAVE INI JUGA MEMILIKI GELOMBANG FREKUENSI YANG BERBEZA, SEBAGAI CONTOH UNTUK LEVEL 1 PESERTA AKAN DIBERIKAN VCD MP3 ALPHA BRAIN WAVE, LEVEL 2 PESERTA AKAN DIBERIKAN VCD MP3 THETHA BRAIN WAVE, LEVEL 3 PESERTA AKAN DIBERIKAN PULA MP3 KHUSUS UNTUK SELF EMPOWERMENT(PENJANAAN DIRI YANG SANGAT BERKESAN) DAN LEVEL 4 PESERTA AKAN DIBERIKAN VCD MP3 AUDIO SUBLIMINAL UNTUK MENCAPAI SEGALA APA YANG DIHAJATI / UNTUK MENARIK KEKAYAAN DAN KEJAYAAN DALAM HIDUP. MP3 INI TELAH DIPROGRAM MENGGUNAKAN TEKNOLOGI DIGITAL DAN DIPROGRAMKAN KHUSUS KEPADA SETIAP PESERTA BERDASARKAN DATA PESERTA YANG MENGIKUTI KURSUS. DENGAN INI IA HANYA BERFUNGSI DAN BERMANFAAT HANYA KEPADA PESERTA KURSUS INI SAHAJA. UNTUK LEBIH JELAS SILA BACA  TULISAN "ANUGERAH AGUNG MIND SYNC ACTIVATOR-BRAIN WAVE "DIBAWAH INI.  

Simulasi / Pembuktian kewujudan Energi Quantum Mind Power

Simulasi dalam Quantum Mind Power Anugerah Agung merupakan bahagian yang menarik dan paling menjadi perhatian bagi setiap pesertanya. Setiap peserta QMP, akan melalui suatu rintangan-rintangan yang telah disiapkan bagi peserta Training, untuk menguji tahap stress-nya dan kemampuan mengakumulasikan konsentrasinya seperti: Melempar Bola lampu atau telur tidak pecah, Jalan diatas  kaca tajam atau bara api tidak merasakan sakit pada telapak kaki, Memecahkan hujung botol dengan sentuhan, Memecahkan batu-bata,  dan banyak lagi sebagai upaya meningkatkan keyakinan para peserta dan merubah “Mind set” setiap peserta dalam membentuk “Keyakinannya”, dan mengaktifkan kekuatan “Bawah Sedarnya” sehingga terbentuk “The Power of Positif Feeling” sebagai Teknologi Kekuatan Keyakinannya yang berasal dari Hati yang selalu Berdzikir Kepada Allah.

Bagi yang sibuk dan tidak dapat datang, tidak perlu bimbang kerana program boleh diikuti jarak jauh, hasilnya sama. Cara mengikuti Adjusment dan buku Rahsia Eksplorasi Kekayaan Minda akan dikirim dengan cepat.

MENTOR :

Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D AM MD( UK )

Doctor Medicine(Alternative Medicine)
Doctor of Philosophy( United Kingdom )
Grand Master of Inner Power Martial Arts Anugerah Agung
Pengarah Pusat Rawatan Madinatul Asrar
Consultant,Formulator & Founder of Universal Healing System

E-mail: masterrizal9000@yahoo.com Website: www.anugerahagung4u.com
Handphone: 012 880 2035(hotline)

   
www.ZonKekayaanAgung2u.com dibangunkan oleh Qaisara.my
Anugerah Agung Spiritual Development Centre
No. 1, Taman Sendayan Indah, Lot 451, Block 17, Jalan Depo 93050 Petra Jaya, Kuching, Sarawak, Malaysia
| Hotline : +6012 880 2035 | Email : masterrizal9000@yahoo.com |